A fost DESCOPERIT SECRETUL care ar putea schimba LUMEA CRESTINA

MARTURII SOCANTE: Ce se intampla in spatele usilor inchise de la VATICAN

Un raport secret descoperit de presa din Italia aduce in fata opiniei publice detalii socante despre viata cardinalilor de la Vatican. Si asta pentru ca nimeni nu a stiut pana acum ce se intampla de fapt in spatele usilor inchise de la Vatican. Raportul secret descoperit de jurnalistii italieni l-ar fi gonit pe Benedict al XVI-lea din fruntea bisericii.

Aceste fapte catalogate subumane de invataturile bisericesti au contribuit definitiv la decizia luata de Papa Benedict al XVI-lea atunci cand si-a depus demisia de onoare.

Purtatorul de cuvant al Vaticanului a refuzat sa comenteze anumite pasaje din acest raport secret, descoperit de jurnalistii de la publicatia La Republica, care ii incrimineaza de comportamente homosexuale iesite din comun pe o parte din preotii Vaticanului.

Citeste si: Lacas de RUGACIUNE unic la Berlin: crestini, evrei si musulmani, sub acelasi acoperis

Potrivit publicatiei italiene, raportul cuprinde peste 300 de pagini, in care sunt consemnate fapte greu de imaginat savarsite de cei mai multi dintre preotii catolici. Acestia sunt acuzati ca au incalcat cu precadere doua din cele zece porunci. Porunca a saptea in conceptia catolica sustine „Sa nu fii desfranat” si este interpretata si in sensul sa nu intretii relatii homosexuale, iar cea de-a opta ii invata pe credinciosi sa nu fure.

in acest fel, misteriosul raport se invarte intre acuzatiile de furt, cat si de homosexualitate de care cei mai multi cardinali de la Vatican sunt acuzati. Acest comportament nu este demn de un preot, chiar daca Vaticanul nu condamna homosexualitatea, nici nu o accepta mai ales cand vine vorba despre reprezentantii lui Dumnezeu. Este impotriva firii umane, fapt pentru care incalcarea celei de-a saptea porunci este un fapt degradant din toate punctele de vedere.

Vezi aici declaratia socanta a lui Papa Francisc