Masacrul de la coafor: Criminalul Gheorghe Vladan, condamnat pe viata

Curtea de Apel Bucuresti (CAB) a decis, joi, sa mentina pedeapsa hotarata de Tribunalul Bucuresti in cazul lui Gheorghe Vladan, autorul masacrului de la Perla, din martie 2012, condamnandu-l pe acesta, in faza de apel, tot la inchisoare pe viata, informeaza Mediafax.

In plus, judecatorii de la CAB au decis marirea daunelor materiale si morale la cate 150.000 de lei pentru fiecare dintre partile civile din dosar. Decizia nu este definitiva si poate fi atacata cu recurs la instanta suprema de la ICCJ.

Avocatul lui Gheorghe Vladan a cerut joi, la ultimul termen din dosar, schimbarea incadrarii juridice a clientului sau, astfel incat acesta sa faca 25 de ani de inchisoare, in locul detentiei pe viata.

Gheorghe Vladan a fost trimis in judecata, in stare de arest preventiv, in aprilie 2012, pentru omor calificat si deosebit de grav, tentativa la infractiunea de omor calificat si deosebit de grav, nerespectarea regimului armelor si munitiilor si conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de catre o persoana care are o imbibatie alcoolica peste limita legala.

Gheorghe Vladan este autorul masacrului de la coaforul din zona Perla, acesta ucigand-o pe sotia sa si pe o colega a acesteia si ranind alte sase persoane.

Sursa foto: antena3