MASCARICII AU RAMAS FARA DOM’ PROFESOR

Pseudo vedetele de la Antena 3, in frunte cu MIHAI GADEA si MIRCEA BADEA, au ramas fara DOM’ PROFESOR, alias VARANU’, alias FELIX, alias DAN VOICULESCU, dar si fara sediu.

Lasand la o parte faptul ca niciodata nu este bine sa te bucuri de raul altuia trebuie spus ca singurul lucru care poate fi considerat pozitiv dupa condamnarea definitiva a fostului turnator, in prezent un pensionar oarecare fara avere, este faptul ca linsajul mediatic din Romania va pierde teren.

CITESTE SI: VARANUL si-a tras bodyguarzi: GADEA calaul mediatic si BADEA comicul ingretosat 

Un linsaj practicat fatis in peisajul mediatic din ultimele luni de zile care se va transforma intr-un tanguit prelung cu GADEA, BADEA si toti ceilalti pe post de bocitoare profesioniste. La cateva momente dupa pronuntarea sentintei in dosarul ICA, declaratiile ciracilor voiculesti au inceput sa curga cu o repeziciune care ne aduce aminte de puhoaiele din timpul recentelor inundatii. Amenintarile si lamentarile s-au amestecat intr-un suvoi nestavilit de elucubratii care mai de care mai belicoase.

O fi bine sau mai putin bine ca s-a dat aceasta decizie nu stim si nici nu prea ne intereseaza, insa cel mai important lucru este faptul ca s-a pus capat unui dosar a carui judecata a trenat timp de ani buni, apararea in frunte cu inculpatul apeland la toate tertipurile permise si nepermise de regulament. 

CITESTE SI: BIRO ROZALIA, o BIPEDA plina de lovele, gata sa-si puna fundul in fotoliul CULTURII 

La fel de siguri ca stilul slugarnic si partinitor o sa ii ajute foarte mult pe GADEA si BADEA sa-si gaseasca un nou protector si indrumator, primul avand mari sanse a pune in practica studiile de teologie, iar in cazul celui de-al doilea sportul si comicareala ieftina ii vor putea aduce un job rapid, prima varianta care ne vine in minte fiind Circul Globus. 

PS: DOM’ PROFESOR declara deunazi ca se apuca de scris dupa modelul ADRIAN NASTASE! Acu’ noi ce sa spunem, timp are suficient, de hartie si instrumente de scris daca nu-si permite din pensie poate o sa il ajute prietenii……

Sursa foto: trilulilu.ro