MASINI NOI pentru POLITISTI

Un numar de 299 autospeciale Dacia Logan, care vor fi folosite in activitatile operative, au fost repartizate la sfarsitul saptamanii Politiei Romane, in cadrul procesului de innoire a parcului auto al Ministerului Afacerilor Interne, se arata intr-un comunicat remis sambata presei de reprezentantii institutiei.

Potrivit sursei citate, autospecialele nou intrate in dotarea Politiei Romane au fost repartizate Politiei Capitalei (256), IPJ Prahova (26) si IPJ Ilfov (17).

“Innoirea parcului auto la unitatile teritoriale va conduce la imbunatatirea timpilor de reactie in situatii de interventie, la cresterea mobilitatii si, implicit, la imbunatatirea serviciului politienesc”, se spune in comunicat.

Citeste si: MAI achizitioneaza noi masini pentru interventii. Pana in decembrie, 450 de masini noi vor intra in garajul ministerului

Din luna noiembrie 2014 si pana in prezent, prin programele derulate la nivelul Ministerului Afacerilor Interne, Politia Romana a fost inzestrata cu 555 mijloace de transport destinate muncii operative, dintre care 15 motociclete, urmand ca in cursul anului 2015 sa primeasca inca 2.386 vehicule.

Citeste si: Ziua Politiei Romane, sarbatorita in Piata Universitatii din Bucuresti

“Intregul efort de imbunatatire a mobilitatii Politiei Romane are ca beneficiar final cetatenii, astfel incat intreaga comunitate sa poata beneficia de un plus de siguranta si de un serviciu politienesc de calitate sporita”, se mai spune in comunicatul Politiei Romane.

Sursa foto: politiaromana.ro