MASTERCHEF 7 OCTOMBRIE 2014. Unul dintre concurenti renunta singur la sort

Cu o fata noua faza de sezoanele anterioare din cauza parasirii trustului PRO de catre fostii jurati Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu, MASTERCHEF a ramas cea mai importanta emisiune culinara difuzata de posturile tv din Romania.

Adrian Hadean, Patrizia Paglieri si Florin Scripca sunt noii masterchefi dornici de a-i selectiona pe cei mai priceputi aspiranti la premiul cel mare.

In noul format, show-ul este plin de imprevizibil. Concurentii au avut parte de o proba care le-a pus la incefcare nu numai abilitatile din bucatarie ci si spontaneitatea si disponibilitatea de a lucra sub presiune.

Astfel, concurentii au fost pusi sa prinda un pui dintr-o crescatorie. Cel mai greu a fost sa pregateasca puiul cap-coada: sa transeze puiul si sa-l curete de pene. 20 de concurenti au avut nevoie de ajutorul medicului, dupa ce s-au taiat.

Unul dintre concurenti a renuntat sa mai participe la MASTERCHEF, motivând ca este suparat de faptul ca în concurs se afla si un travestit.

Florin Valea, concurentul care a impresionat la preselectii dupa ce a reusit sa gatesca frigarui folosind doar un cutit, a cerut sa fie eliminat dintr-un motiv cat se poate de absurd. Desi ar fi trebuit sa se concentreze doar asupra probei de maruntit legume, concurentul a fost foarte deranjat de prezenta in emisiune a travestitului Cora.

Florin nu a avut nicio ezitare in a-si vocifera nemultumirile in fata celor trei chefi: “Nu mi se pare normal sa vad barbati imbracati in femeie, cu peruca. Nu-mi doresc”.

“Tu esti militar. Lupti pentru drepturile oamenilor, ale tuturor oamenilor”, a incercat chef FOA sa combata explicatia lui Florin. “Eu nu am cuvinte”, a marturisit chef Patrizia, surprinsa de motivele concurentului, conform masterchef.protv.ro.

Atitudinea lui Florin a fost taxata dur si de colegii sai, care i-au reprosat ca a luat sortul fara sa-l vrea cu adevarat, rapind astfel sansa unui alt participant.