MASTERCHEF: Bomba sexy care a zapacit juriul cu o reteta gatita “cu dragoste”. FOTO in articol

MASTERCHEF: Seara incendiara in ultima editie a show-ului culinar MASTERCHEF. Una dintre cele mai sexy concurente prezente in studio se numeste Alexandra Shine, este de profesie cantareata si vine din Republica Moldova. Tanara a gatit “cu dragoste” o reteta de tarta cu ciocolata si a facut tot ce i-a stat in putinta pentru a convinge juriul ca are talent in bucatarie.

Juriul MASTERCHEF se pare ca a fost complet cucerit de prezenta “apetisanta” a frumoasei moldovence. Alexandra Shine a marturisit, cu usoara emotie in glas, ca a venit la MASTERCHEF pentru ca mereu si-a dorit sa urmeze o scoala de bucatarie si a adaugat ca, daca va castiga concursul, isi va deschide un restaurant. 

MASTERCHEF este emisiunea mea preferata, nu am ratat nici un sezon. Asta o sa fie o scoala pentru mine, mi-am dorit mereu sa merg la o scoala de bucatarie. Daca voi castiga, am sa deschid un restaurant”, a marturisit aceasta. 

“E facut cu dragoste”, a spus Alexandra despre tarta sa cu ciocolata. “Ma luati?”, a continuat ea cu zambetul pe buze, insa juratul Florin i-a raspuns cu mult umor ca este casatorit. 

Ambitioasa din fire, Alexandra Shine a reusit sa induplece juriul si a luat mult ravnitul sort MASTERCHEF cu speranta ca va putea demonstra in urmatoarea proba ca merita sa ramana in concurs. 

Cantareata Alexandra Shine e dornica sa demonstreze ca are talent nu doar la muzica si dans, ci si la gatit. E cunoscuta pentru activitatea sa in cadrul Baletului Teodor, dar si in trupa The Hot Diamonds.

Nascuta la Chisinau, dar stabilita de cativa ani la Bucuresti, Alexandra are o multime de talente: canta, danseaza, studiaza actorie cu Ivana Chubbuck, profesoara de la Mandragora Movies Acting Studio ( cea care i-a facut vedete pe Brad Pitt, Halle Bery, Jared Leto, Jessica Biel sau Jim Carrey) si gateste.

Pasionata de muzica si dans, Alexandra s-a facut remarcata inca de pe vremea cand evolua in cadrul Baletului Teodor, o adevarata pepiniera de talente. La un moment dat, insa, Alexandra a fost implicata intr-un cumplit accident auto, provocat, sustine ea, chiar de unul dintre colegii de trupa, Dumitru Melnic, devenit ulterior balerin in trupa de la “Dansez pentru tine”.

Alexandra Shine a suferit un accident si a stat in spital aproape doua luni, fiind practic nevoita sa invete din nou sa mearga, potrivit enational.ro. “Nu puteam sa fac absolut nimic fara a fi ajutata. Avem muschii practic atrofiati, de parca-mi cadeau de pe oase. A fost o perioada foarte grea pentru mine”, a povestit Alexandra la ceva vreme dupa accident. Din fericire, tanara si-a revenit si a izbutit sa se intoarca la cariera artistica, din care nu vrea sa lipseasca nici o “calificare” de participanta la MasterChef Romania.