MASTERCHEF: UITE cine A CASTIGAT MASTERCHEF! FOTO in articol

CASTIGATOR MASTERCHEF. La televizor celebrul concurs de gatit a ajuns abia la jumatate, insa in realitate MASTERCHEF s-a incheiat si si-a desemnat CASTIGATORUL sau, mai bine zis, castigatoarea.

CASTIGATOR MASTERCHEF. Potrivit WowBiz.ro, cea care va pleca acasa cu titlul de MASTERCHEF este nimeni alta decat GEORGETA JESICA ZAMFIR, cea mai emotiva dintre toti concurentii care au ramas in competitie.

JESICA are 28 de ani si este din Ploiesti. Potrivit fisei de prezentare in competitie, tanara este casatorita si are un baietel de doi ani. A muncit in Spania timp de 7 ani si a invatat sa gateasca de la varsta de 10 ani. In Spania, CASTIGATOAREA MASTERCHEF a lucrat ca menajera, barmanita si manager de cafenea.

Citeste si: MASTERCHEF: BOMBA SEXY CARE A ZAPACIT JURIUL CU O RETETA GATITA “CU DRAGOSTE”. FOTO IN ARTICOL

CASTIGATOR MASTERCHEF. “Vazand ca sunt capabila sa administrez un local fara ajutorul nimanui, am facut un imprumut si am deschis un magazin acolo. Nu a mers asa cum ma asteptam, asa ca am renuntat la el. Si ne-am decis sa ne intoarcem acasa atunci cand baietelul nostru avea un an si jumatate”, a declarat JESICA in preselectii.

Citeste si: MASTERCHEF: UN CONCURENT I-A FACUT PE JURATI SA PLANGA

CASTIGATOR MASTERCHEF. GEORGETA JESICA ZAMFIR este una dintre cele mai emotive concurente din aceasta editie a MASTERCHEF, inca de la preselectii ea abtinandu-se cu greu sa nu planga in fata celor trei jurati dupa criticile primite. De bucurie ca a primit sortul, Jesica si-a dat jos cizmele si a alergat la familie pentru a da marea veste!

Sursa foto: voyo.ro, wowbiz.ro