MASTERCHEF: Un concurent i-a facut pe jurati sa planga

Cei trei jurati de la “Masterchef” au fost dati pe spate de un concurent somer in prima editie a noului sezon a show-ului.

Momente de exceptie s-au petrecut marti seara la prima editie din acest an a show-ului “MasterChef”, de la Pro TV. Cei trei jurati, cunoscuti pentru duritatea lor, au fost impresionati pana la lacrimi de preparatul unui concurent. Dorin Stan, un somer de 46 de ani din Stefanesti, s-a prezentat la preselectiile “MasterChef” cu un preparat extrem de simplu, dar cu care a facut furori. El a reusit sa ii impresioneze pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu cu un desert: prajitura cu bulion.

 

 

Citeste si: Elena Lasconi a castigat MasterChef ! Primul interviu al Elenei Lasconi din postura de castigator al “MasterChef – Proba celebritatii” 

“Ce aveti dumneavoastra acolo este cel mai inedit si bun desert mancat vreodata. Nu am crezut ca exista aaa ceva”, i-a spus Sorin Bontea. “Ne-ati oferit o lectie de viata. Mi-ati spus prajitura cu bulion si ma intrebam care dintre noi o sa va dea cu farfuria in cap. Va multumesc pentru lectia de viata si pentru ca aduceti aici gusturile copilariei”, a fost si reactia lui Florin Dumitrescu. “N-am decat sa te aplaud”, a comentat si Catalin Scarlatescu.