Măștile pentru păr Fanola: cum și de ce să le folosești?

Mastile de par au crescut in popularitate in ultimii ani. Cu toate acestea, ele pot provoca initial o mica confuzie pentru cei neexperimentati. Care este diferenta dintre o masca si un balsam? De unde stii care este cea mai buna masca de par pentru tipul tau de par? Cum o poti folosi? De ce sa folosesti Fanola? Iti putem oferi un raspuns intemeiat la toate aceste intrebari. Iti vom spune cum sa folosesti o masca de par si care este cea mai potrivita masca Fanola pentru tipul tau de par.

Ce este o masca de par?

O masca de par este practic o versiune mai concentrata, de obicei mai groasa, a balsamului. Aceasta ramane in par pentru o perioada mai lunga de timp si ofera o ingrijire mai intensiva. Ingredientele mai puternice necesita putin mai mult timp pentru a patrunde in parul tau si pentru a-i furniza nutrienti. De aceea, o masca este scuza perfecta pentru o baie cu spuma sau un episod din serialul tau preferat de la Netflix.

Cum se foloseste o masca de par: instructiuni pas cu pas

Spala-ti parul

Primul pas in utilizarea unei masti este sa iti speli bine parul, astfel incat sa poata absorbi ingredientele cheie din masca. Daca parul tau este in stare proasta sau deosebit de uscat, utilizeaza un balsam inainte de masca, ca de obicei. Daca acest lucru nu este necesar, poti fi sigura ca doar masca ofera parului suficienta umiditate. Usuca putin parul cu un prosop sau un tricou din bumbac pentru a indeparta excesul de apa din par. Pentru rezultate mai bune, aplica masca de par pe parul umed, nu uscat sau foarte incarcat cu apa. Ingredientele pot fi absorbite direct in fire.

Daca doresti sa te asiguri ca parul tau beneficiaza de masca pe toata lungimea, ar trebui sa iti imparti parul in 3 pana la 4 straturi cu cleme inainte de a aplica masca. Concentreaza-te pe lungimile medii si varfurile parului. Maseaza masca in parul tau timp de 30 de secunde. Acest lucru permite produsului sa patrunda in par si sa inchida cuticula pentru mai multa suplete si stralucire. Ai nevoie doar de o cantitate mica de masca de par, mai ales daca folosesti produse Fanola, deoarece produsele sunt foarte economice. Incepe cu o cantitate de marimea unei alune pe care o aplici de la mijlocul firelor spre capete si utilizeaza mai mult pana cand intreaga zona a parului este acoperita. Infasoara parul intr-un prosop sau un tricou din bumbac. Aceasta compresie maximizeaza efectul produsului, pe masura ce lasi ingredientele sa lucreze mai profund.

Un timp de expunere indelungat – mai lung decat cel indicat pe ambalaj – nu este daunator. Cu toate acestea, pentru cele mai bune rezultate, este recomandabil sa respecti timpul de expunere recomandat pe ambalaj. Masca de par poate avea efect in doar opt pana la zece minute. De asemenea, retine ca nu ar trebui sa iti speli parul in timp ce utilizezi o masca de par. Clateste bine! Tratamentele pentru par contin ingrediente puternice, bogate in nutrienti, care redau umezeala parului. Acum stii cum sa folosesti o masca de par! Sa vorbim putin si despre produsele potrivite.

Cum sa utilizezi cea mai buna masca de par pentru tipul tau de par

Daca crezi ca parul tau este gras dupa o masca de par, se poate datora faptului ca folosesti o masca prea bogata pentru par. Cat de des utilizezi o masca de par depinde de tipul tau de par si de ceea ce are nevoie parul tau – parul extrem de uscat are nevoie de o masca de doua ori pe saptamana, in timp ce parul fin are nevoie de o masca o data pe saptamana. Parul fin si fara volum poate sa absoarba cu greu componentele unei masti, iar parul tau se poate simti incarcat. In acest caz, ai nevoie de un produs care sa nu incarce, care sa se clateasca bine si sa iti faca parul sa para moale si vibrant. Mastile de la Fanola au puterea de a vindeca si sunt absorbite direct de par.

In schimb, parul uscat si deteriorat are nevoie de umiditate, astfel incat defectele structurii parului care creeaza o suprafata aspra si plictisitoare, sa poata fi reparate. Prin urmare, ai nevoie de o masca hidratanta profund hranitoare, cum ar fi Fanola Nutri Care. Formula bogata ofera parului un tratament intens, bogat in nutrienti, care functioneaza rapid.

De asemenea, poti sa alegi Fiolele Fanola Nutri Care ce au o formula bogata si ofera parului un tratament intens, bogat in nutrienti. Plusul absolut al acestor fiole consta in formatul lor la indemana, ceea ce inseamna ca le poti avea cu tine oriunde- chiar si atunci cand faci sport. Un aspect foarte neglijent apare atunci cand parul tau absoarbe umezeala din aer pentru a compensa lipsa de umiditate a parului. Aceasta umezeala iti face parul sa para nepieptanat. Pentru o suprafata neteda, ai nevoie de o masca care sa “domoleasca” umezeala parului cu ingredientele sale bogate in nutrienti si sa aiba un efect de netezire. Masca Fanola Keraterm ofera control asupra parului, protejeaza parul impotriva umezelii si confera un finisaj de lunga durata. Masca contine micronutrienti care inconjoara fiecare fir si hranesc, hidrateaza si mentin parul drept si frumos. In plus, masca hraneste lungimile si capetele parului cu substante nutritive.

Parul vopsit are si el nevoie de o masca de par. Stiai ca cu cat iti vopsesti mai mult parul, cu atat este mai putin capabil sa absoarba culoarea? Procesul de vopsire schimba structura parului si il slabeste prin colorarea repetata. Solutia consta in utilizarea produselor care prelungesc durata de viata a culorii. Masca Fanola After Colour ofera ingrijirea intensiva a parului. Masca contine antioxidanti si substante nutritive care nu numai ca mentin stralucirea parului, ci repara deteriorarea si uscaciunea care pot aparea dupa vopsirea frecventa. Pur si simplu minunat! Deci, cum functioneaza? Formula contine substante care capteaza impuritatile deteriorate si imbunatatesc capacitatea parului de a pastra culoarea. Masca reduce, de asemenea, culoarea verde ne iubita si creste stabilitatea culorii parului atunci cand este expusa la lumina soarelui.

Acum stii cum si de ce sa folosesti mastile de par Fanola!