Masuri de urgenta din cauza CODULUI GALBEN, la Primaria Sectorului 4

Primarul Cristian Popescu-Piedone a solicitat intrunirea miercuri, de la ora 11.00, a Comitetului pentru Situatii de Urgenta Sector 4, in contextul atentionarilor primite de la meteorologi, care anunta pentru intervalul orar 15.00-19.00 ploi insemnate cantitativ si caderi de grindina, au anuntat reprezentantii Primariei Sectorului 4.

In cadrul sedintei au fost stabilite masurile si modalitatile de interventie, intr-o mobilizare generala a factorilor cu atributii din cadrul autoritatii locale a Sector 4 si al ISU Bucuresti, in limitarea efectelor acestor fenomene meteo.

Citeste si: COMANDAMENT la Primaria Capitalei, in urma avertizarilor meteorologilor

Astfel, primarul Sectorului 4 a dispus ca zece utilaje de interventie si 60 de lucratori apartinand SC REBU SA, cat si noua pompe, o vidanja si 40 de lucratori ai ADPP si ADP Sector 4 sa se afla in teren, in zonele Sectorului 4 in care se acumuleaza de obicei cantitati de apa in urma caderilor de precipitatii abundente (str. 11 Iunie – Mitropolit Nifon, Bd. Gheorghe Sincai cu Bd. Tineretului, pe strazile Ciucas, Sistematizarii, 3 Brazi, Sos. Giurgiului, zona Bd-lui C-tin Brancoveanu, a Bd-lui Metalurgiei si cea a cartierului Aparatorii Patriei).

Totodata, pentru eficientizarea acestor intervenții, daca va fi necesar, primarul Sectorului 4 va aplica masura restrictionarii temporare a circulatiei in zonele afectate, pana la remedierea situatiei.

Citeste si: ALERTA! Codul Portocaliu de INUNDATII a fost extins, Comandament de urgenta la MAI – UPDATE

De asemenea, efective ale Politiei Locale Sector 4 se vor afla permanent in teren, pentru fluidizarea traficului rutier.

Pe raza intregului Sector se va actiona in baza impartirii in 12 zone, monitorizarea fiecareia dintre acestea fiind realizata prin aportul functionarilor de proximitate.

Sursa foto: Primaria Sectorului 4