Masuri pentru asigurarea unui TRAFIC RUTIER fluent spre LITORAL

Numarul politistilor rutieri si al autospecialelor a fost SUPLIMENTAT, in acest week-end, pentru asigurarea fluentei traficului rutier pe autostrada A2 si in judetul Constanta, a anuntat sambata Inspectoratul General al Politiei Romane.

Conform sursei citate, au fost delegati zece politisti rutieri, cu patru autospeciale si doua motociclete, de la inspectoratele judetene de politie Calarasi si Ialomita, de la Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti, precum si din cadrul Biroului de Politie Autostrada A1, fiind SUPLIMENTAT si numarul politistilor de la Biroul de Politie Autostrada A2.

Citeste si: AVERTISMENT de la politisti pentru TURISTII de pe LITORAL

Activitatile desfasurate de politistii delegati sunt sprijinite de catre Directia Rutiera din Inspectoratul General al Politiei Romane.

Citeste si: RECORD de TURISTI pe litoralul romanesc!

De asemenea, o atentie deosebita este acordata trenurilor de calatori care circula pe relatia CF Bucuresti Nord – Constanta. Astfel, Politia Romana, prin Directia de Politie Transporturi, a dispus masuri in vederea patrularii acestor trenuri de catre efective ale Politiei Transporturi.

Sursa foto: adevarul.ro