Matrozul Basescu s-a apucat de dusmani! Primii pe lista: Gornista Firea si revolutionarul Nitu

Nitulee, Pontoo, Fireooo stati in banca voastra ca daca se apuca matrozul chior sa dea pe goarna tot ce stie v-ati dus pe apa sambetei. Jur ca nu sunt basist, dar ma apuca o greata incomensurabila cand ii vad pe unii cum se apuca de Basescu fara sa aiba tot ce le trebuie in dotare. La pisicutul mieros de la Palatul Victoria este clar ca vorbim de absenta de cojones, la goarna de la Voluntari sunt atatea lipsuri ca nu avem spatiu de emisie, iar despre Nitu ce naiba se mai poate spune cand omu’ vorbeste doar impins de la spate.

Astia trei nu sunt singurii care au sarit la gatul fostului sef al acestei tarisoare atragatoare ca un mar frumos dar gaunos, superba pe dinafara si mancata de coruptie pe dinauntru, dar macar altii au avut decenta sa vorbeasca pe la colturi nu sa se dea in stamba pe sticla.

Gabi Firea era o prezentatoare sprintara, amuzanta pe alocuri, o fiinta agreabila per ansamblu pana cand si-a zis ca este cazul sa se bage in politica. Si, ca orice blonda care se respecta, s-a aruncat cu capul intr-un manunchi de trandafiri rosii. Asta nu inseamna ca ar fi avut variante mai acatarii.

Firea s-a transformat, incet dar sigur, intr-un fel de Radu Mazare feminin, si si-a zis sa isi impresioneze sefii drept care nu s-a multumit cu pestisori de talia ei, ci a sarit direct la moby dick-ul proaspat plecat de la Cotroceni. Numai ca ea nu este Ahab si asta a aflat imediat a inceput sa dea Base din coada  de casalot batran.

Problema este ca, acum, madam Firea, cea care crede ca daca nu ai copii nu poti conduce o tara,  va trebui sa spuna care a fost combinatia cu lovelele de la Crescent cu destinatia Intact. Mai mult, exista si documente in acest sens, acte aruncate pe piata de un fost coleg din trustful mogulului incarcerat Voiculescu, oracolul cu aere de vrajitor pe nume Oreste care a vrut sa-si rotunjeasca veniturile din poseta Vuitton a artizanei Nuti Udrea. Din pacate pentru el a halit o teapa de zile mari si apoi, ca un barbat adevarat, a calcat-o in picioare, on-line, pe blonda aflata in “beciul domnesc” al Politiei Capitalei.

Intre timp, Basescu a anuntat ca a trimis dosarelul cu acte justitiarilor, iar noi asteptam cu interes doar momentul cand o sa-i faca pe editorii de televiziune sa scrie, negru pe galben, breaking news.

Nu pot incheia aceste randuri fara sa ii zic vreo doua si revolutionarului Nitu de la Dorobanti care a tras in niste case de pe marginea strazii si s-a ales cu un teren intravilan de vreo 8.000 mp in Prahova. Asta ca sa nu mai amintim si faptul ca procurorul general al Romaniei a clasat, cu manutele lui, dosarele legate de Revolutie. In rest nu ne ramane sa ne intrebam decat ce naiba o sa mai urmeze dupa ce o sa termine de turnat fostul bulibasa de la Cotroceni. Ma scuzati, m-a luat valul, ma gandeam la fratiorul Mircea…..  

Sursa foto: realitatea.net