Matt Damon a luat 3 milioane de dolari in 20 secunde! VIDEO

Matt Damon a castigat 3 milioane de dolari doar pentru a aparea 20 secunde intr-o reclama! Este vorba despre o aparitie intr-un spot Nespresso, in regia lui Grant Heslov. In filmulet apare si George Clooney.

“Matt este una dintre putinele vedete de la Hollywood care a refuzat majoritatea ofertelor pentru reclame care promoveaza diverse produse. Dar aceasta oferta a fost insotita de un onorariu imens si de faptul ca lucreaza cu oameni in care are incredere, producatorul lungmetrajului «The Monuments Men» Grant Heslov si George Clooney, partenerul sau din film”, a declarat o sursa pentru publicatia The New York Post.

George Clooney este imaginea brandului Nestle in afara Statelor Unite din 2006. Noua reclama mizeaza pe farmecul sau irezistibil.

In  cel mai nou spot publicitar la Nespresso, intitulat “In numele placerii”, George Clooney este pacalit de o femeie atragatoare care vrea sa isi bea cafeaua singura si trimite un grup de fane ale actorului care sa il asalteze, astfel incât sa fie lasata in pace.

Matt Damon apare in versiunea mai scurta a reclamei, in care de data aceasta, George Clooney este cel care vrea sa isi bea linistit cafeaua si trimite femeile pe urmele prietenului sau.

Sursa video: youtube.com