Matteo Cassani, seful ENEL, nu mai fusese la serviciu de sase luni

Seful ENEL Romania, Matteo Cassani, nu a mai mers la serviciu in ultimele sase luni si ar fi luat 100.000 de euro inainte de a muri. Cu doar cateva zile inainte de a-si da ultima suflare zdrobit de caldaramul din fata sediului central al ENEL, directorul Matteo Cassani primise din partea sefilor companiei o recompensa in valoare de aproximativ 100.000 de euro.

Moartea brutala a barbatului care a cazut de la fereastra biroului sau situat la etajul al doilea al sediului ENEL ramane, inca, o enigma atat pentru cei apropiati, cat si pentru anchetatorii care nu au ajuns la cauzele tragediei.

Mondo News iti recomanda si: Legistii au stabilit CAUZA MORTII directorului general al Enel, MATTEO CASSANI

Au fost voci care au vorbit de o sinucidere cauzata de presiuni ce ar fi putut veni din medii de afaceri ostile. Mafia italiana este implicata in afaceri necurate cu ENEL pe teritoriul Italiei. Nimic nu este insa probat pana in acest moment al cercetarilor, scriu cei de la Libertatea.

“A umblat disperat pe la spitale din toată Europa pentru a gasi leacul împotriva bolii sotiei lui. Pentru asta si-a luat concediu fara plata sase luni”, spun apropiatii fostului director.

Insa nici ipoteza sinuciderii nu poate fi confirmata oficial decat cu presupuneri, atâta vreme cand nu exista indicii clare in acest sens, mai noteaza sursa citata.

Citeste si: Directorul general al Enel, MATTEO CASSANI, s-a sinucis. Pozitia companiei