MATUSA lui Leo din Strehaia, cercetata in LIBERTATE

Cele sase persoane, intre care MATUSA LUI LEO DE LA STREHAIA, Stela Mihai, fiica si fiul acesteia, retinute pentru evaziune fiscala si spalare de bani intr-un dosar cu un prejudiciu de aproximativ 3,3 milioane de euro, vor fi cercetate in LIBERTATE, a decis, joi, Tribunalul Mehedinti.

Tribunalul Mehedinti a judecat, joi dupa-amiaza, propunerea de arestare preventiva in cazul celor sase persoane retinute de procurori cu o zi in urma pentru evaziune fiscala si spalare de bani si a decis cercetarea acestora in libertate.

“Respinge ca neintemeiata propunerea de arestare preventiva formulata de Parchetul Tribunalul Mehedinti (…). Dispune punerea in libertate a inculpatilor retinuti: Miroslavici Mircea Ion, Mihai Mitea, zis Mitel, Mihai Stela, Mihai Claudia, Mihai Lenuta si MiMihai Mirceais Butoi, daca nu sunt arestati in alta cauza”, se mentioneaza in decizia Tribunalului Mehedinti, potrivit Mediafax.

Magistratii nu au dispus nicio alta masura restrictiva in cazul celor sase, iar cheltuielile de judecata au ramas in sarcina statului.

Citeste si: Perchezitii printre EVAZIONISTII din Strehaia. Printre suspecti, MATUSA lui Leo de la Strehaia!

Cele sase persoane, intre care MATUSA LUI LEO DE LA STREHAIA, Stela Mihai, autoproclamata presedinta a romilor din Strehaia, precum si fiica si fiul acesteia, sunt suspectate de evaziune fiscala si spalare de bani intr-un dosar cu un prejudiciu de circa 3,3 milioane de euro, fiind retinute miercuri, in urma mai multor perchezitii.

Citeste si: PERCHEZITII intr-un dosar de EVAZIUNE FISCALA cu un prejudiciu de doua MILIOANE de euro

Potrivit anchetatorilor, membrii gruparii sunt suspectati ca, in perioada 2008-2013, in calitate de reprezentanti ai societatilor comerciale, ar fi dispus inregistrari de tranzactii comerciale fictive, iar sumele de bani obtinute ar fi fost introduse ulterior in circuitul economic al societatilor administrate, prejudiciul creat bugetului statului fiind estimat la aproximativ 3,3 milioane de euro.

De la vila din Strehaia a Stelei Mihai, MATUSA LUI LEO DE LA STREHAIA, au fost ridicate si trei autoturisme de lux: BMW X6, BMW X5 si Audi A4, a caror valoare este de aproximativ 100.000 de euro, dar si mai multe documente.

Sursa foto: dcnews.ro