Mauricio Pochettino este noul antrenor de la Paris Saint Germain

Mauricio Pochettino este, oficial, noul antrenor principal al grupării franceze Paris Saint Germain. Cotidianul sportiv Lequipe a anunțat această mutare în urmă cu câteva minute.

Mauricio Pochettino a semnat un contract valabil până în iunie 2022 cu posibilitatea prelungirii a înțelegerii cu încă un an. Antrenorul argentinian în vârstă de 48 de ani l-a înlocuit pe banca tehnică a campionilor din Hexagon pe neamțul Thomas Tuchel, demis de patronii saudiți ai lui PSG în noaptea de 23 spre 24 decembrie.

Mauricio Pochettino revine astfel la PSG la 20 de ani distanță după ce semna, din postura de jucător, un contract valabil pe doi ani cu parizienii. Fundașul central Mauricio Pochettino a jucat la PSG în perioada ianuarie 2001-iunie 2003, timp în care a disputat și o finală a Cupei Franței pierdută, scor 1-2 în fața celor de la Auxerre.

Mauricio Pochettino va fi al unsprezecelea antrenor din istoria clubului Paris Saint Germain. Fostul internațional argentinian era liber de contract după despărțirea de Tottenham Hotspur din 19 noiembrie 2019.

Sursa foto: sport