MAZARE, despre Nicusor Constantinescu: DNA a reputat o MARE VICTORIE

Primarul orasului Constanta, RADU MAZARE, a precizat, joi, ca NICUSOR CONSTANTINESCU i-a transmis ca revine de bunavoie in tara, el apreciind ca DNA si Justitia din Romania au repurtat “o mare victorie cu un om bolnav de cancer”, care a fost “hingherit si fugarit” o jumatate de an.

Intrebat, joi, la sediul central al PSD, unde a venit pentru analiza rezultatelor obtinute de PSD Constanta la primul tur al prezidentialelor, daca a vorbit cu NICUSOR CONSTANTINESCU, MAZARE a precizat: “Nu, nu am vorbit, am vorbit doar cu avocatul. Mi-a zis ce v-a zis si voua, ca cica revine astazi in tara. A repurtat o mare victorie DNA si Justitia romaneasca cu un om bolnav de cancer”.

Citeste si: NICUSOR CONSTANTINESCU: VIN NESILIT DE NIMENI ACASA JOI

“Americanii au spus ca trebuia sa stea sa se trateze, procurorii si Justitia romana au spus ca nu conteaza”, a adaugat MAZARE.

El a spus ca nu a vorbit cu NICUSOR CONSTANTINESCU cat timp a fost acesta in Turcia. “V-am zis dintotdeauna ca tremura carnea pe el sa vina in Romania. A plecat sa faca radioterapia in Turcia si de acolo l-au adus aici. Nu mai face radioterapie, sper ca toata lumea e fericita. Tot ce stiu e ca nu a apucat sa faca radioterapia respectiva si stiu ce stiti si voi ca justitia din SUA a spus ca e bolnav si trebuie sa se trateze”, a spus MAZARE.

El a aratat ca NICUSOR CONSTANTINESCU i-a transmis un mesaj in care i-a spus ca revine de bun-voie in tara. “De fapt numai in pielea lui sa nu fi, om bolnav de cancer, operat, acuzat in doua dosare, intr-unul ca nu a platit un telefon de 3.000 de lei si in altul ca nu a lasat un control sa se desfasoare, si sa fii hingherit si fugarit jumatate de an in loc sa stai linistit ca sa te tratezi de boala pe care o ai”, a mai spus MAZARE.

Citeste si: DECLARATIA DE AVERE A LUI NICUSOR CONSTANTINESCU – VEZI CE BUNURI ARE PRESEDINTELE SUSPENDAT AL CJ CONSTANTA

NICUSOR CONSTANTINESCU le-a spus judecatorilor din Turcia ca va veni de bunavoie in Romania, miercuri seara sau joi dimineata, astfel ca instanta nu a dispus arestarea lui, a declarat unul dintre avocatii presedintelui suspendat al Consiliului Judetean (CJ) Constanta.