Mazare, dezinteresat de candidatii PSD la europarlamentare: Ce atata campanie?!

Radu Mazare nu da atentie alegerilor europarlamentare, nici cand vine vorba de candidatii partidului pe care il reprezinta. Primarul Constantei nu crede ca le va face campanie candidatilor PSD pentru PE, deoarece are “alte preocupari”.

Mazare recfunoaste ca nici macar nu cunoaste lista PSD pentru alegerile europarlamentare.

“Nu stiu pentru ca am alte preocupari. Nu stiu, s-ar putea sa fac campanie electorala, mai delegam pe cineva. Nu stiu, deocamdata am problema cu portul, dupa aia vine 1 Mai, am multe probleme, o sa vedem si cu campania. Mai relaxat. (…) Dar ce atata campanie electorala?! Vor judeca oamenii cine se tine de cuvant in promisiuni si cine nu”, a declarat, vineri, Radu Mazare.

Citeste si: Radu Mazare, explicatii pentru anchetarea sa de catre DNA

De asemenea, Mazare a sustinut, raspunzand unor intrebari, ca nu a conditionat primirea de catre CL a unor actiuni ale Portului Constanta de implicarea sa in campania electorala, spunand ca principala sa prioritate o reprezinta descentralizarea portului.

“Deocamdata suntem in runda finala, in batalia finala pentru descentralizarea portului. Lasa-ma sa ma concentrez pe port, nu vezi ca tot mai luam pe la ficati cate una de la DNA, am treaba cu portul”, a mai spus Mazare, conform Mediafax.