MAZARE, dupa citarea la DNA: Eram sigur ca daca le fac catele pe alea doua procuroare, ma cheama la DNA

RADU MAZARE a reactionat dupa ce procurorii DNA Constanta au extins URMARIREA PENALA a primarului intr-un dosar din luna februarie in care este acuzat ABUZ IN SERVICIU contra intereselor persoanelor si alte doua cazuri de abuz in serviciu contra intereselor publice.

RADU MAZARE a aflat, joi, de la procurorii DNA ca, impreuna cu actualul deputat PSD de Constanta, Radu Babus, este cercetat si pentru vanzarea subevaluata a unui teren din statiunea Mamaia.

“Mi-au extins urmarirea. Nasol, nu? Pentru terenul de sub Cazinoul din Mamaia. Pai din moment ce l-am vandut, acum e al proprietarului. Si asa ne da in judecata proprietarul, ca dupa ce a dat bani pe el, in 2007, in 2011 au inclus Cazinoul pe lista de monumente si nu-l lasa sa construiasca. Si ala a dat un milion si ceva de euro pe jumate din teren. Si pe cealalta jumatate a mai dat unul un milion. Si trebuie sa-i dam si banii inapoi si ne cere si daune. Si ma cerceteaza si procurorii, si tot asa” a fost declarat edilul Radu Mazare dupa iesirea din sediul DNA Constanta.

Citeste si: RADU MAZARE, citat la DNA Constanta pentru EXTINDEREA cercetarilor

Radu Mazare sustine ca de fapt,” m-au chemat pentru ca acum cateva zile am vorbit de Basescu si de Kovesi, si de batista pe tambal in dosarul Mircea Basescu. Eram sigur ca daca le fac catele pe alea, ca vor sa-l aduca pe Nicusor aici, sa-l omoare, ma cheama la DNA. Fiecare cu ce arme are”. El  se intreaba „de ce nu a fost extinsa urmarire la nen -tu Basescu cand au descoperit la perchezitii carnetul lui Bercea unde scria, Traian Basescu- 6 miliarde, in 2009, pentru campanie. Alea-s lucruri serioase de anchetat , nu  balmajelile de aicea, un teren pe care l-a vandut RAEDPP ( Regia Autonoma de Exploatare a Domeniului Public si Privat, din subordinae primariei Constanta), eu nu am nicio treaba. Deci, neinteresant”. Radu Babus, deputat PSD, pe spinarea caruia arunca Mazare vanzarea terenului, era in 2007, la data faptelor, director al RAEDPP Constanta 

Citeste si: Deputatul PSD Radu Babus, URMARIT PENAL in dosarul retrocedarilor ilegale din Constanta

Sursa foto: gandul.info