Mazare: “Nu as fi DEZAMAGIT de Ponta daca afirmatia lui Basescu ar fi ADEVARATA”

Primarul Constantei, RADU MAZARE, a declarat, marti, comentand declaratiile presedintelui potrivit carora premierul ar fi fost OFITER ACOPERIT, ca “deocamdata este o petarda trasa de Basescu”, el precizand ca nu ar fi dezamagit de premier nici daca afirmatiile presedintelui ar fi adevarate.

Intrebat de jurnalisti, marti, cum comenteaza declaratiile lui Traian Basescu potrivit carora Victor Ponta ar fi fost OFITER ACOPERIT, RADU MAZARE a spus ca nu stie care este adevarul, dar stie cert ca Traian Basescu ar fi fost informator al Securitatii.

Citeste si: TEODOR MELESCANU: NU POT NICI SA CONFIRM, NICI SA INFIRM DACA VICTOR PONTA A FOST OFITER ACOPERIT

“Nu stiu cum este cu Victor Ponta. Ce am vazut eu cu ochii mei, si am mai afirmat asta in cateva randuri, acum 20 de ani am avut in mana si am publicat in ziarul Telegraf registrul cu membrii de partid informatori ai Securitatii. Si acolo era Basescu Traian. Sursa. Ca erau gazde, rezidenti si surse. Aia stiu sigur ca am vazut cu ochii mei. Registrul l-am avut in original, dar a disparut intre timp. Ce spune Basescu despre Ponta n-am de unde sa stiu”, a declarat RADU MAZARE, potrivit Mediafax.

El a mai spus ca seful statului nu mai are credibilitate si ca declaratiile acestuia despre Victor Ponta se inscriu in strategia de campanie a lui Traian Basescu de a o sustine pe Elena Udrea la Presedintie.

Intrebat ce ar trebui sa faca Victor Ponta in aceasta situatie, primarul Constantei a raspuns ca mai intai trebuie sa se stabileasca daca este adevarat: “Nu stiu ce ar trebui sa faca Ponta. Deocamdata este o petarda trasa de Basescu. Sa vedem ca lucrurile stau asa, dupa care o sa-mi exprim un punct de vedere. Deocamdata nu mi-e clara treaba. In ‘97, in 2000, cand bunica era fata…”.

Primarul Constantei a mai spus ca nu ar fi dezamagit de Victor Ponta daca afirmatia presedintelui Traian Basescu ar fi adevarata, pentru ca acesta a facut lucruri bune ca premier.

Citeste si: KLAUS IOHANNIS: VICTOR PONTA NU MAI POATE FI PRESEDINTELE ROMANIEI

“Nu stiu daca pot sa-l judec pentru ce a facut acum 14 sau 16 ani. Numai procurorii ancheteaza pentru ce ai facut acum 14 ani. Cred ca a trecut suficient de mult timp. Omul a demonstrat ce poate sa faca. V-am spus ca, din punctul meu de vedere, 80 la suta a facut lucrurile bine ca si prim-ministru”, a adaugat RADU MAZARE.