MAZARE nu este de acord cu PONTA: Nu stiu daca mai am chef, daca mai am nervi, sa duc chestia asta

RADU MAZARE, primarul Constantei,  nu considera o masura potrivita propunerea premierului VICTOR PONTA de a limita numarul MANDATELOR PRIMARILOR la doua.Edilul se declara nehotarat in ceea ce priveste ramanerea sa in functia de PRIMAR al CONSTANTEI, noteaza PSNews.ro.

„Nu stiu daca am chef, daca mai am nervi, daca mai pot sa duc chestiunea asta”, a declarat primarul Constantei. Totodata, RADU MAZARE este de parere ca tine de popor sa-si aleaga propriul primar, care nu ar trebui sa fie limitat la un numar de mandate.

CITESTE SI: VICTOR PONTA propune ca alesii si locali si parlamentarii sa nu poata avea mai mult de DOUA MANDATE CONSECUTIVE 

“La doua de acum incolo sau la ce am facut? Pai… si asa erau multe. Ma refer la mine si nu stiu daca am chef, daca mai am nervi, daca vreau sa duc chestiunea asta. Dar nu mi se pare in regula. Ele sunt limitate la presedinte pentru ca el controleaza structuri de putere si sa nu care cumva sa ajungi dintr-un presedinte, dictator, sunt limitate.

CITESTE SI: Dragnea: E prea multa putere in functia de presedinte de Consiliu Judetean. Trebuie separate puterea politica de cea administrativa 

Pe PRIMAR… il tavalesti cand in stanga, cand in dreapta, Cred ca-i dreptul populatiei sa-si aleaga primarul pe cat timp vrea. Nu cred ca e o idee stralucita a lui (referitor la LIVIU DRAGNEA – n.r.). Dar, repet, oricum nu mai am de gand sa stau atatea MANDATE”, este de parere RADU MAZARE.

Sursa foto: