MAZARE va contesta CONTROLUL JUDICIAR la finele lunii august

RADU MAZARE se pregateste sa conteste masura CONTROLULUI JUDICIAR si interdictia de a parasi tara la sfarsitul lunii august, inceputul lui septembrie.

“O sa contest. Am vorbit cu avocata, dar o sa fac chestiunea asta dupa ce trece vara ca acum nu plec de aici, am treaba in fiecare zi, nu ma intereseaza plecatul, o sa o fac la sfarsitul lunii august, inceputul lui septembrie. Sunt o sumedenie de motive ca sa contest. In primul rand ca eu m-am prezentat disciplinat, ma prezint de zece ani de cand ma ancheteaza, in dosarul mare, asta e o jucarie fata de dosarul mare, stiti foarte bine”, a declarat primarul Constantei, conform Mediafax.

Citeste si: NICUSOR CONSTANTINESCU a fost OPERAT din nou

MAZARE a precizat ca de cand a fost instituita masura CONTROLULUI JUDICIAR in cazul sau, s-a prezentat de 15 ori la Politie, aceasta fiind una din conditii.

Citeste si: AVEREA lui RADU MAZARE a crescut. Vezi DECLARATIA de AVERE a edilului din Constanta

Edilul Constantei este cercetat pentru luare de mita si fals in declaratii, fiind acuzat ca a luat mita 175.000 euro de la Avraham Morgenstern, reprezentant al firmei care a construit campusul de locuinte sociale “Henri Coanda” , pentru a-l ajuta sa castige licitatia si pentru a mari, ulterior, valoarea contractului.