MBELA NZUZI, plina de DATORII! Noi detalii au aparut in cazul DISPARITIEI vedetei tv

Prezentatoarea TV MBELA NZUZI este de negasit de la inceputul acestui an. Apropiatii au incercat sa dea de ea, insa aceasta parca a intrat in pamant. Noi detalii ies la iveala in cazul congolezei devenita vedeta in Romania.

MBELA NZUZI a deveni cunoscuta la noi in tara dupa ce a prezentat, timp de mai mult timp, alaturi de Livia Dila, emisiunea “6! Vine presa” de la postul B1 TV. De cateva luni bune insa, nici un apropiat de-al mulatrei nu mai reuseste sa dea de ea.

Citeste si: ALERTA! O CELEBRA PREZENTATOARE TV DIN ROMANIA A DISPARUT FARA URMA!

“Am fost invitat de multe ori in emisiunile ei, eram prieteni. Am renuntat sa o mai caut de la inceputul anului pe numerele de telefon pe care le aveam. Ma suna congolezi de-ai ei sa ma intrebe de ea. Lucra la restaurantul tatalui lui Serban Huidu. 

A organizat cateva evenimente acolo. Acum chiar nu mai stiu nimic de soarta ei. Chiar ma ingrijorez. Poate e bolnava, si-a schimbat numarul de telefon si sta in casa”,  a marturisit terapeutul Cristian Hortopeleanu, cel care i-a preluat si unul dintre numerele de telefon, potrivit click.ro.

Acum, o alta prietena a MBELEI a dezvaluit ca adevaratul motiv al disparitiei ar putea fi situatia financiara deloc roz pe care aceasta o avea:

“MBELA avea mari probleme cu banii. M-a chemat in aceasta primavara, undeva in zona Berceni, sa stam de vorba. Ne-am intalnit la restaurantul tatalui lui Huidu.

Citeste si: MIRELA BOUREANU VAIDA: DOCTORII MI-AU SPUS CA VOI AVEA O FETITA

Am inteles ca ea acolo locuia cu chirie. Nu era deloc bine financiar. Sunt slabe sanse sa se fii intors in tara ei. Din cate stiu nu putea sa faca lucrul acesta”, a povestit o alta apropiata a vedetei sub protectia anonimatului. 

Sursa foto: resursecivice.ro