MECI CARITABIL intre foste glorii ale FC DINAMO si o echipa a galeriei

Mai multe foste glorii ale formatiei DINAMO si o echipa formata din membri ai galeriei de la Peluza Catalin Hildan, dar pentru care au jucat si Patrick Petre si Andrei Tircoveanu, au disputat, sambata, la Bucuresti, un MECI CARITABIL.

Partida, care a avut loc in Sala Polivalenta Dinamo, s-a terminat la egalitate, 11-11.

Din echipa “Old Boys” a clubului DINAMO au facut parte Ionel Augustin, Florin Bratu, Florentin Petre, Ionel Danciulescu, Costel Orac, Florin Prunea, Marius Cheregi, Lica Movila, Marin Dragnea, Laurentiu Lica, Tom Cristea si Giani Kirita.

Citeste si: FC DINAMO a intrat OFICIAL in procedura de REORGANIZARE

“A fost un moment frumos, pentru ca ne-am revazut cu fostii colegi si fostii antrenori. Si incercam sa ajutam si noi cum putem. Pe asta mic al lui Petre trebuie sa-l calesc sa invete ce este agresivitatea pozitiva. L-am controlat putin la glezne. Tac-su mi-a zis sa stau naibii mai usor”, a declarat Kirita la finalul jocului.

Ionel Danciulescu considera ca era normal ca Patrick Petre si Tircoveanu sa joace pentru echipa PCH. “Era normal ca Patrick Petre si Andrei Tircoveanu sa joace in echipa galeriei, pentru ca ei de mici erau acolo, iar acum sunt jucatori in care ne punem sperante pentru viitor. Ei ne-au cam driblat aici, s-au descurcat bine, dar ma intereseaza sa o faca si pe terenul verde”, a precizat Danciulescu.

Citeste si: IONUT NEGOITA: DUPA SARBATORI vom sti cine va fi ANTRENORUL echipei DINAMO

La meci au asistat aproximativ 200 de spectatori, care au platit cate cinci lei.

Cupa Mos Craciun, cum a fost denumita intalnirea organizata de galeria dinamovista, a avut ca scop strangerea de fonduri pentru ajutorarea copiiilor cu varste cuprinse intre 7 si 15 ani, aflati in grija Asociatiei Europene pentru Progres.

Sursa foto: prosport.ro