MECIUL dintre KLAUS IOHANNIS si SIMONA HALEP a fost AMANAT. Cand se va disputa

MECIUL DEMONSTRATIV dintre presedintele KLAUS IOHANNIS si SIMONA HALEP (nr 3 WTA) a fost AMANAT din cauza programului extrem de incarcat al multiplei noastre campioane. Acest anunt a fost facut, vineri, de organizatorul partidei, MARIUS VECERDEA, care indeplineste si functia de antrenor personal al presedintelui Romaniei.

Antrenorul de tenis al presedintelui, MARIUS VECERDEA, a dezvaluit ca partida a fost reprogramata deoarece SIMONA HALEP va juca pentru Romania in Fed Cup, in aprilie, iar apoi va participa la cateva turnee WTA importante. In aceste conditii, intalnirea SIMONA HALEP – KLAUS IOHANNIS ar putea avea loc in iunie sau iulie.

“Din cauza tragerii la sorti din Cupa Federatiei, unde Romania are o deplasare grea in Canada, la sfarsitul lunii aprilie, calendarul SIMONEI HALEP s-a miscat putin, vom amana evenimentul pentru una din urmatoarele zile: 7 iunie, 11 iulie sau 25, 26 iulie”, a declarat antrenorul pentru Ora de Sibiu.

Inca nu s-a stabilit locatia disputei, fiind luate in discutie baza sportiva din Sibiu unde se antreneaza KLAUS IOHANNIS sau chiar amenajarea unui teren in centrul orasului al carui primar a fost presedintele Romaniei. KLAUS IOHANNIS a fost provocat de SIMONA HALEP la un MECI DEMONSTRATIVde tenis dupa ce a dezvaluit, in campania electorala, ca practica acest sport.

Sursa foto: sport.ro