MECIUL SECOLULUI: FLOYD MAYWEATHER l-a INVINS la PUNCTE pe MANNY PACQUIAO. DECLARATIILE PUGILISTILOR. UPDATE

MECIUL SECOLULUI FLOYD MAYWEATHER –  MANNY PACQUIAO. Pugilistul american FLOYD MAYWEATHER l-a invins la puncte pe filipinezul MANNY PACQUIAO, duminica dimineata, la MGM Grand Arena din Las Vegas, intr-un meci la categoria supermijlocie.

UPDATE 09:05: Pugilistul american FLOYD MAYWEATHER a declarat, duminica dimineata, dupa ce l-a invins la puncte pe filipinezul MANNY PACQUIAO, ca va mai sustine un singur meci, in luna septembrie, iar apoi se va retrage din activitate.

Multumesc lui Dumnezeu pentru aceasta victorie. Multumesc fanilor. Manny este un pugilist foarte bun. Acum inteleg de ce este in elita boxului. A avut momente bune in meci, dar am avut o tactica inteligenta. Am facut ceea ce trebuia, sunt binecuvantat. A meritat sa astept, acum voi fi in cartile de istorie. Voi mai sustine un meci in septembrie si apoi ma voi retrage“, a declarat MAYWEATHER imediat dupa meciul cu Pacquaio.

Filipinezul MANNY PACQUIAO a declarat la finalul partidei “Cred ca a fost un meci bun si am crezut ca am castigat. El s-a miscat foarte mult, dar nu este la fel de puternic ca altii. Nu conteaza ca este mai inalt ca mine, am luptat cu unii mai inalti“.

MECIUL SECOLULUI FLOYD MAYWEATHER –  MANNY PACQUIAO. In fata a peste 16.000 de fani, MAYWEATHER si-a trecut in palmares al 48-lea succes consecutiv la profesionisti. Americanul a reunit centurile WBA, WBC, WBO si The Ring la categoria supermijlocie si a ramas in continuare cel mai puternic boxer indiferent de categorii, fiind lider autoritar in clasamentul ”pound for pound”.
FLOYD MAYWEATHER se impune prin decizie unanima: 118-110, 116-112, 116-112

CITESTE SI: FLOYD MAYWEATHER – MANNY PACQUIAO: MECIUL SECOLULUI la cateva ore de primul gong

MECIUL SECOLULUI FLOYD MAYWEATHER –  MANNY PACQUIAO. In asteptarea verdictului, MAYWEATHER, convins de victoria sa, s-a urcat pe corzi si le-a strigat fanilor: ”Sunt numarul 1! Numai eu sunt numarul 1”. Americanul a mers apoi si l-a imbratisat pe PACQUIAO: ”Esti al naibii de tare!”. Pac-Man a salutat si el publicul, ceva mai putin extravagant decat adversarul sau.

MECIUL SECOLULUI FLOYD MAYWEATHER –  MANNY PACQUIAO. Americanul a stat la cutite, a lovit putin, insa decisiv: ”Tata imi tot spunea sa atac, dar eu ma bateam cu Pacquiao. N-am cum sa-l ascult mereu, nu pot sa ies la atac in fata unui astfel de adversar”. Pacquiao a parut surprins insa de decizia arbitrilor: ”Am crezut că am castigat! Nu inteleg ce s-a intamplat”.

MECIUL SECOLULUI FLOYD MAYWEATHER –  MANNY PACQUIAO. Runda 12

Ultima repriza a fost una de fuga pentru Mayweather, care simte ca a castigat! S-a terminat lupta secolului!

MECIUL SECOLULUI FLOYD MAYWEATHER –  MANNY PACQUIAO. Runda 11

Pacquiao a fost pedepsit in aceasta repriza. Filipinezul s-a lasat descoperit atunci cand a atacat, iar Mayweather l-a lovit foarte bine. Manny trebuie sa atace ca in zilele lui bune in aceasta ultima repriza daca vrea sa paraseasca ringul in calitate de invingator.

MECIUL SECOLULUI FLOYD MAYWEATHER –  MANNY PACQUIAO. Runda 10

Revine Manny dupa ce a pierdut runda precedenta. Pe final de repriza il inghesuie pe Floyd intr-unul dintre colturi, da drumul unei serii de lovituri, dupa care mai puncteaza razlet pana la final. Probabil e din nou egalitate la puncte, dupa 10 reprize!

MECIUL SECOLULUI FLOYD MAYWEATHER –  MANNY PACQUIAO. Runda 9

Mayweather revine la stilul sau clasic, isi loveste adversarul pe contra si, desi a incasat si el pumni puternici, pare ca si-a adjudecat aceasta repriza si a intrat in avantaj in ultima treime a luptei.

MECIUL SECOLULUI FLOYD MAYWEATHER –  MANNY PACQUIAO. Runda 8

O repriza mai cuminte, fara atacuri sau lovituri spectaculoase. Pacquiao a fost din nou mai insistent, insa Mayweather a punctat si el bine. Echilibrul se mentine.

CITESTE SI: FLOYD MAYWEATHER v MANNY PACQUIAO: CARTILE de VIZITA ale celor doi CAMPIONI

MECIUL SECOLULUI FLOYD MAYWEATHER –  MANNY PACQUIAO. Runda 7

Mayweather isi asculta oamenii din staff si incepe repriza atacand, insa Manny se apara bine. Filipinezul isi revine pe final de runda, pedepsindu-l pe american cu doua lovituri in figura.

MECIUL SECOLULUI FLOYD MAYWEATHER –  MANNY PACQUIAO. Runda 6

Revine Manny! Il trimite in ring pe Floyd cu o directa de stanga, dupa care ii aplica o serie interminabila de lovituri. Americanul ii zambeste apoi sfidator si ii transmite ca nu l-a lovit. Filipinezul a punctat totusi bine, mai ales cu lovituri la corp.

MECIUL SECOLULUI FLOYD MAYWEATHER –  MANNY PACQUIAO. Runda 5

Iese la atac Floyd, prinde dou-trei lovituri bune, dupa care fuge prin ring pana la final. Manny pare ca a fost scos din ritm in aceasta runda, fiind obligat practic sa-l alerge pe american.

MECIUL SECOLULUI FLOYD MAYWEATHER –  MANNY PACQUIAO. Runda 4

Incepe! Manny a reusit sa il prinda pe Floyd in doua serii caracteristice. A lovit mai mult in garda, insa l-a atins bine pe american, mai ales la corp. Este repriza filipinezului, fara indoiala, acesta echilibrand meciul dupa prima runda.

MECIUL SECOLULUI FLOYD MAYWEATHER –  MANNY PACQUIAO. Runda 3

O noua repriza echilibrata, cu Manny avand initiativa. Mayweather a eschivat bine si a reusit sa isi loveasca adversarul pe contra. Filipinezul pare intr-o usoara criza, negasind solutii pentru a trece de defensiva americanului.

MECIUL SECOLULUI FLOYD MAYWEATHER –  MANNY PACQUIAO. Runda 2

Pacquiao a “explodat” in aceasta repriza, amintindu-ne de omul care a castigat titluri mondiale la opt categorii diferite. Floyd, in schimb, a eschivat bine si l-a lasat pe filipinez sa loveasca doar in garda.

MECIUL SECOLULUI FLOYD MAYWEATHER –  MANNY PACQUIAO. Runda 1

Prima repriza i-a apartinut lui Mayweather, care a reusit sa il tempereze pe Pacquiao. Americanul a punctat foarte bine, pe contra, in timp ce filipinezul a fost neasteptat de “cuminte”.

 Sursa foto www.reuters.com