MECIURILE de la BRD Nastase Tiriac Trophy, AMANATE din cauza ploii. UPDATE

MECIURILE programate joi la Arenele BNR din Bucuresti, in cadrul turneului de tenis BRD Nastase Tiriac Trophy, dotat cu premii totale de 426.605 euro, au fost AMANATE din cauza ploii.

UPDATE 17.25: Meciurile au fost reluate incepand cu ora 15.30. Romanii Adrian Ungur si Marius Copil vor incerca joi sa se califice in sferturile de finala ale turneului BRD Nastase Tiriac Trophy 2014. Tot joi va juca la arenele BNR si favoritul 2 al competitiei, Mihail Youzhny.

UPDATE 15.23: Meciurile vor incepe in jurul orei 15,30, daca nu va mai ploua in urmatoarea ora, au anuntat organizatorii turneului de tenis BRD Nastase Tiriac Trophy, care are loc la Arenele BNR din Bucuresti.

Astfel, de a ora 15.30, pe terenul central ar urma sa se joace meciul Adrian Ungur — Denis Istomin, iar pe terenul 1 intalnirea dintre Mihail Iujnii (N. 2) si Robin Haase, ambele din optimi.

Citeste si: BRD NASTASE TIRIAC TROPHY: MARIUS COPIL il urmeaza pe HANESCU in OPTIMI

La ora 11,00, la care trebuia sa inceapa meciul dintre Adrian Ungur si uzbekul Denis Istomin, pe Terenul Central, ploua, astfel ca programul anuntat initial nu se poate respecta, organizatorii asteptand sa vada evolutia vremii.

Citeste si: BRD NASTASE TIRIAC TROPHY: VICTOR HANESCU s-a CALIFICAT in turul doi

Sursa foto: tenisdecamp.ro