MEDALIE de BRONZ pentru FLORENTINA MARINCU la CAMPIONATELE EUROPENE de sala de la Praga

Atleta Florentina Marincu a cucerit, sambata, medalia de bronz in proba de saritura in lungime, iar Alina Rotaru s-a clasat pe locul 4, la Campionatele Europene de sala de la Praga.

Cea mai buna saritura a Florentinei Marincu a masurat 6,79 metri, performanta cu care a cucerit medalia de bronz a probei, dupa incercari la 6,59 metri, 6,60 metri, 6,70 metri, si doua ratari.

CITESTE SI: CUPA DAVIS: PRESEDINTELE KLAUS IOHANNIS, INCANTAT DE MECIUL DE DUBLU LA CARE A ASISTAT

La randul sau, Alina Rotaru a avut cea mai buna performanta de 6,74 metri, celelalte incercari masurand 6,50 metri, 6,53 metri si 6,69 metri. Ea s-a clasat pe locul 4.

Proba a fost castigata de Ivana Spanovici (6,98 metri, nou record national al Serbiei), urmata pe podium de Taroum Moguenara (Germania, 6,83 metri, cea mai buna performanta personala a sezonului).Atleta Florentina Marincu a cucerit, sambata, medalia de bronz in proba de saritura in lungime, iar Alina Rotaru s-a clasat pe locul 4, la Campionatele Europene de sala de la Praga.

Tot sambata, in finala la triplusalt, Romania va fi reprezentata de Marian Oprea.

CITESTE SI: CUPA DAVIS: MARIUS COPIL A CASTIGAT AL DOILEA MECI AL ZILEI; ROMANIA CONDUCE ISRAELUL CU 2-0 

Potrivit anuntului FR Atletism, obiectivul delegatiei Romaniei la CE de la Praga, care se incheie duminica, este obtinerea a 1-2 medalii si 6-8 calificari in finale. Ultima medalie obtinuta de Romania la CE de sala a fost la editia din 2011 (Paris), bronz, prin Marian Oprea, la triplusalt (17,62 metri).

 Sursa foto www.iaaf.ro