mediaTrust: Ce televiziune conduce in TOPUL celor mai CITATE surse media in presa scrisa

MEDIATRUST, unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii de monitorizare, a prezentat, joi, clasamentul CELOR MAI CITATE SURSE MEDIA in presa scrisa.

Astfel, Antena 3 ocupa primul loc in topul general al CELOR MAI CITATE SURSE MEDIA, cu 88 de mentiuni. Locul doi este ocupat de Romania TV cu 68 de mentiuni, urmata de B1 TV cu 65 de mentiuni. Hotnews.ro este pe locul patru in clasament cu 48 de mentiuni inregistrate in perioada 1 august – 30 septembrie 2014.

Citeste si: MEDIATRUST: ANTENA 3, REALITATEA TV SI HOTNEWS.RO CONDUC TOPUL CELOR MAI CITATE SURSE MEDIA IN PRESA SCRISA

Realitatea TV a inregistrat 40 de mentiuni, fiind urmata de Digi 24 cu 39 de mentiuni si Antena 1 cu 32 de mentiuni  in presa scrisa. Pro TV este in top cu 26 de mentiuni, iar rtv.net a inregistrat 22 de mentiuni.

TVR 1 este la egalitate cu Evenimentul Zilei, fiecare inregistrand cate 20 de mentiuni. Paginademedia.ro  este in top cu 19 mentiuni, urmata de Forbes si Ziarul Financiar cu cate 18 mentiuni fiecare. Din clasament mai fac parte Kanal D cu 15 mentiuni, Ziare.com si Cancan.ro cu cate 13 mentiuni fiecare.  Romania Libera, Jurnalul National si Adevarul au inregistrat cate 11 mentiuni in perioada analizata.

Wowbiz.ro a avut 10 mentiuni in intervalul 1 august – 30 septembrie 2014, urmat de zf.ro cu noua mentiuni si dcnews.ro cu 8 mentiuni. Gandul.info si Europa FM se afla la egalitate cu cate sapte mentiuni fiecare.

In topul CELOR MAI CITATE publicatii print, Evenimentul Zilei se regaseste pe primul loc cu 20 de mentiuni, urmat de Forbes si Ziarul Financiar cu cate 18 mentiuni, in timp ce pe locul al treilea se afla Adevarul, Jurnalul National si Romania Libera, cu 11 mentiuni.

Citeste si: MEDIATRUST: MCDONALD’S, PIZZA HUT, HARD ROCK CAFE SI CEAINARIA ADEVARUL, SUNT CELE MAI VIZIBILE BRAND-URI DIN HORECA IN PUBLICITATE

Raportul MEDIATRUST este realizat pe baza a 728 de materiale referitoare la publicatii tiparite, online, posturi radio si TV, care au aparut in perioada 01 august – 30 septembrie 2014, in presa scrisa.