MEDICII au anuntat-o pe DENISA MANELISTA ca mai are CATEVA ZILE de TRAIT

Denisa Manelista pare ca si-a mai revenit in acest moment, insa medicii inca sunt circumspecti in ceea ce o priveste, mai ales ca la prima ei internare in spital i-au dat un verdict extrem de dur!

Denisa Raducu a aflat in februarie ca are mari probleme de sanatate. Apropiatii s-au grabit sa spuna ca artista ar suferi de un cancer la ficat in stadiu IV si ar avea putine sanse de supravietuire. Mai mult, nici doctorii nu i-ar fi dat vesti care sa o linisteasca, dimpotriva, totul parea sumbru. Surse din preajma familiei sustin ca prima data cand cantareata s-a internat in spital, tratamentul pe care medicii i l-au administrat nu a dat rezultate, motiv pentru ei de a fi sceptici in privinta unei vindecari, scrie wowbiz.ro.

“Toata lumea a fost foarte speriata! Cantareata nu reactiona la medicamente si nu mai stia nimeni ce sa ii faca. De altfel, chiar inainte de Sarbatorile de Paste, atunci cand ea a fost internata, cadrele specializate din clinica au anuntat familia ca ideal ar fi sa o ia acasa, fiindca nu mai au ce sa ii faca. Au spus clar ca Denisa Manelista mai are doar trei zile de trait! Din fericire, s-au inselat si fata a supravietuit si, acum, pare sa se simta mai bine, chiar daca are complicatii la stomac si la plamani la interval de doua saptamani”, au povestit persoane din Stefanesti, apropiate parintilor artistei.

În martie credea că are o răceală care nu-i mai trece. S-a dus, şi-a făcut analizele şi a aflat. Doctorii i-au spus că sunt şanse minime spre deloc. Atunci au încercat metode alternative. Altă şansă nu ai când ai şanse aproape de 0. De aici tot scandalul în familie! Când am fost la ea, se spunea că să moară cu sufletul împăcat! Cum să spui aşa ceva. Dacă doctorul nu-ţi face chimioterapie, radioterapie, tu ce înţelegi din treaba asta?”, a subliniat si Florin Peşte la “Xtra Night Show”.

Sursa foto: wowbiz.ro