Medicii au dezvaluit cauza DECESULUI lui BOBBI KRISTINA, fiica lui Whitney Houston

MEDICI, DESCOPERIRE, INVESTIGATIE, MOARTE, BOBBI KRISTINA, FIICA, WHITNEY HUSTON, ACCIDENT, PNEUMONIE

Medicul legist care a investigat moartea lui Bobbi Kristina Brown, fiica lui Whitney Houston, a declarat ca nu poate da un verdict final in cazul in care decesul sau a fost un accident sau a fost ceva intentionat, informeaza Reuters.

Autopsia acesteia a aratat ca in timpul pe care l-a petrecut cu fata sub apa si intoxicatia de droguri, i-au cauzat o penumonie care ar fi dus la deces.

In urma testelor s-a putut constatat ca Bobbi Kristina Brown consumase canabis, alcool si medicamente pentru tratarea anxietatii.

„In mod clar, decesul nu a survenit din cauze naturale, dar medicul legist nu a putut determina daca moartea a fost intentionata sau accidentala, motiv pentru care modul in care a murit este clasificat drept nedeterminat“, au declarat reprezentantii Institutului de Medicina Legala din Georgia, citati de Reuters.

Aceasta a fost gasita in luna ianuarie 2015 in stare de inconstienta intr-o cada plina cu apa din resedinta sa din Atlanta. 

Bobbi Kristina Brown a stat mai multe luni in coma, iar in luna iulie a murit la vârsta de 22 de ani.

Noile date despre cauzele mortii singurei fiice a regretatei Whitney Houston au aparut in urma unei solicitari a unui judecator din Georgia.

Sursa foto: cancan