Medicii de la Spitalul ATHENA din Timisoara au fost fost RETINUTI pentru TRAFIC de OVULE

Managerul Spitalului privat Athena din Timisoara si sefa de laborator, ambii cetateni greci, au fost RETINUTI, in noaptea de joi spre vineri, de procurorii DIICOT din Timisoara, in dosarul privind TRAFICUL de OVULE.

Potrivit procurorilor DIICOT Timisoara, dupa aproximativ 12 ore de audieri, in noaptea de joi spre vineri, pe numele managerului Spitalului privat Athena din Timisoara, KONSTANTINOS GIATRAS, si al sefei de laborator, PAPPA CHERACHLEA, au fost emise ordonante de retinere pentru 24 de ore, pentru TRAFIC de OVULE. Cei doi urmeaza sa fie prezentati instantei cu propunere de ARESTARE PREVENTIVA.

Citeste si: DESCINDERI la un SPITAL privat din TIMISOARA: 3 medici suspectati de TRAFIC de ORGANE 

Celelalte patru persoane audiate in acest caz, trei medici si o asistenta, vor fi cercetate in libertate. Sase persoane – managerul Spitalului privat Athena din Timisoara, sefa de laborator, trei medici si o asistenta -, au fost duse, joi dupa-amiaza, la audieri la sediul DIICOT Timisoara, in dosarul privind TRAFICUL de OVULE in care au avut loc PERCHEZITIIla unitatea medicala.

Procurorul-sef al DIICOT Timisoara, Mircea Andres, declara corespondentului MEDIAFAX ca audierile decurg “anevoios” deoarece managerul Spitalului privat Athena din Timisoara si sefa de laborator nu vorbesc limba romana, ei fiind cetateni greci.

Citeste si: DOSARUL OPERATIILOR ESTETICE: Managerul Spitalului de Arsi din Bucuresti ramane in arest impreuna cu sapte medici 

Procurori DIICOT si politisti au facut, joi, PERCHEZITII la Spitalul privat Athena din Timisoara, managerul spitalului, sefa de laborator si un medic specialist in fertilizare in vitro fiind suspectati de TRAFIC de OVULE.

Pe perioada perchezitiilor, activitatea spitalului nu a fost afectata, aceasta desfasurandu-se in conditii normale.

SURSA FOTO: realitatea.net