Medicii legisti, verdict final in cazul tinerei care a murit A MURIT pe strada asteptand AMBULANTA

Cazul TINEREI MOARTE in mijlocul strazii care a asteptat AMBULANTA in zadar in orasul Harlau nu ramane fara ecou! In acest moment sunt in desfasurare TREI ANCHETE la Iasi! Politia, Parchetul Militar si Ambulanta fac cercetari in acest caz, pentru ca vinovatii sa fie trasi la raspundere.

MEDICII LEGISTI au dat deja un verdict. In opinia lor, acestia sustin ca FEMEIA nu mai putea fi salvata chiar daca AMBULANTA ajungea la timp. Se pare ca tanara avea un ANEVRISM CEREBRAL care i-a cauzat un ATAC CEREBRAL, informeaza realitatea.net.

Citeste si: REVOLTATOR! A MURIT IN BRATELE SOTULUI, ASTEPTAND AMBULANTA. UPDATE

Tragedia s-a petrecut in a doua noapte de Paste in orasul Harlau, din judetul Iasi. FEMEIA de 27 de ani acuza DURERI insuportabile de cap, asa ca sotul a sunat, de urgenta la 112. A trecut aproape o ora pana cand a ajuns salvarea, iar tanara era deja MOARTA.

Cand a sosit in sfarsit AMBULANTA, la fata locului era deja si Politia. Ravasit de durere, sotul VICTIMEI i-a cerut socoteala soferului ambulantei si i-a spus sa-i transporte sotia la spital. Insa soferul l-a refuzat si, nervos, i-a dat cu pumn. Trupul FEMEII a fost transportat la Medicina legala cu o caruta.

Citeste si: AMBULANTA ATACATA IN JUDETUL ARGES! RROMII AU AGRESAT PERSONALUL MEDICAL

Tanara a lasat in urma doi copii minori: unul de doi ani si altul de 6 ani si o familie indurerata. Nu suferea de boli grave dar a murit cu zile, din motive necunoscute, in bratele sotului sau.

Sursa foto: realitatea.net