Medicii si asistentele dintr-un spital din Vrancea, BATUTI si AMENINTATI cu INCENDIEREA

Un grup de romi romi au luat cu asalt in noaptea de duminica spre luni camera de garda a spitatului din Dumbraveni, judetul Vrancea, au BATUT asistentele si supraveghetorii, iar pe medici i-au AMENINTAT cu INCENDIEREA.

Scandalul a izbucnit dupa ce la spital a fost adus copilul de doi ani si patru luni al unor romi, care era mort. Baiatul a fost gasit mort in casa de mama acestuia. Parintii micutului au sunat la ambulanta, care l-a transportat pe copil la spitalul din Dumbraveni. Medicii au constatat decesul copilului si l-au inregistat cu moarte suspecta.

Imediat dupa sosirea ambulantei, in curtea spitalului au ajuns aproximativ 15 persoane de etnie roma, care le-au cerut cadrelor medicale sa le dea copilul pentru a-l transporta la Focsani.

Citeste si: IMPUSCATURI in BUCURESTI: Incidentul a avut loc in sectorul 4 al Capitalei

“Copilul era mort deja, nu avea rost sa-l trimitem la Focsani. Au agresat-o fizic pe asistenta de la camera de garda si pe supraveghetorul care era de serviciu pe sectia de psihiatrie, care a fost chemat sa ne ajute in acest caz”, a spus directorul spitalului din Dumbraveni.

Familia copilul a insistat ca micutul sa fie transportat la spitalul din Focsani, pentru ca, spuneau ei, acesta nu era mort. Pentru ca medicii au refuzat, aproximativ 15 romi au luat cu asalt camera de garda a spitalului de psihiatrie din Dumbraveni, unde au provocat un scandal monstru. Romii au BATUT asistentele si supraveghetorii din spital si au AMENINTAT medicii ca le da foc si ca ii taie.

Citeste si: CRISTIAN GALBENUSE, tanarul SPORTIV INJUGHIAT MORTAL intr-un club din Slatina, a fost UCIS SUB OCHII SOTIEI

“Unul dintre romi m-a zgariat pe fata, m-a apucat de piept si a inceput sa dea in mine ca i-am omorat baiatul. A inceput sa imi reproseze de ce nu l-am salvat si de ce nu-l pun pe aparate. Au zis ca aduc cutitul si ne dau foc aici”, a declarat un supraveghetor de la spitalul Dumbraveni, citat de romaniatv.net.

Unul dintre politistii care au sosit la spital pentru a calma spiritele a fost si el agresat.

Nu este prima oara cand medicii de la spitalul din Dumbraveni sunt agresati. Ei spun ca astfel de scandaluri se produc frecvent in unitatea medicala, insa spitalul nu-si permite sa angajeze un paznic.

Sursa foto: adevarul.ro