Medicul Laviniu Buligan a fost gasit mort in apele Dunarii. A lucrat 16 ani la Spitalul Universitar

Laviniu Buligan era un renumit medic ginecolog, care lucra de 16 ani la sectia Obstretica-Ginecologie a Spitalului Universitar din Bucuresti. Duminica a fost gasit mort in apele Dunarii, dupa ce a disparut de acasa de doua zile.

Medicul Laviniu Buligan a disparut in apele Dunarii in urma cu doua zile si nimeni nu se mai astepta sa fie gasit in viata. Era unul dintre medicii cu experienta de la Spitalul Universitar, unde lucra de peste 16 ani in sectia de Obstretica-Ginecologie. Cel mai probabil, medicul Buligan a murit in urma unui accident, insa familia si apropiatii nu-si explica cum s-a putut intampla asta.

Potrivit autoritatilor, Laviniu Buligan se afla pe pontonul din satul Mila 23, acolo unde isi pregatea momeala si dadea la peste. Pana acum, singura explicatie a mortii medicului este ca i s-ar fi facut rau si ar fi alunecat in apa.

Conducerea Spitalului Unviersitar isi exprima regretul pentru decesul medicului Laviniu Buligan, un medic cu experienta si un coleg exemplar. Pacientele sale au transmis pe site-urile de socializare sincere condoleante la aflarea vestii ca medicul care le-a ajutat sa nasca sau le-a tratat a murit. Trupul neinsufletit al medicului Laviniu Buligan urmeaza a fi adus la Bucuresti.

Sursa foto: Adevarul