MEGA CEARTA pe Twitter intre NICKY MINAJ si TAYLOR SWIFT. Care sunt motivele

Nicky este deranjata de faptul ca la categoria “Videoclipul Anului”, videoclipul lui Taylor, la melodia “Bad Blood” a fost nominalizat, pe cand propriul sau videoclip, la piesa “Anaconda”, si cel in colaborare cu Beyonce, pentru “Feeling Myself”, nu se bucura de sansa de a putea castiga premiul cel mare.

“In cazul in care videoclipul vostru este un omagiu adus femeilor cu trupuri subtiri, va fi nominalizat la categoria Videoclipul Anului”, a notat cantareata de culoare pe contul sau de Twitter.

CITESTE SI: SPOILER ALERT! JON SNOW nu e MORT?! Ultimele detalii din Game of Thrones! 

In consecinta, Taylor a luat comentariul foarte personal si a decis sa-i raspunda: “Nu am facut nimic altceva decat sa te iubesc si sa te sustin. Nu-ti sta in caracter sa bagi strambe intre femei… Poate ca unul dintre barbati ti-a luat locul.”

CITESTE SI: Veste EXTRAORDINARA pentru fanii Game of Thrones: JON SNOW vine in ROMANIA!!! 

Nu este prima data cand Taylor se afla in postura de a oferi astfel de explicatii. In 2009, in timp ce cantareata se afla pe scena pentru a sustine discursul de multumire, fiind castigatoarea premiului pentru cel mai bun videoclip muzical feminin al anului, aceasta a fost intrerupta de Kanye West, care a tinut sa precizeze ca Beyonce ar fi meritat, de fapt, sa plece acasa cu premiul respectiv.

 Sursa libertatea