Megahost: 4 lucruri pe care ar trebui sa le cautati la un furnizor de blog hosting

Alegerea furnizorul de hosting potrivit pentru blogul dvs. poate fi o sarcina destul de dificila uneori. Pe de o parte, exista furnizori de hosting care pretind ca sunt specializati mai ales pe blog hosting. Apoi, exista o multime de companii de hosting generale care ofera mult spatiu de stocare, latime de banda si servere dedicate puternice.

Daca veti compara cativa dintre acesti ofertanti de servicii, veti vedea ca acestia ofera in mare parte cam aceleasi servicii.

Astfel, nu va ramane decat sa examinati cu atentie aceste servicii si sa va asigurati ca furnizorul pe care il alegeti are un oarecare renume si indeplineste macar cateva din urmatoarele cerinte:

1) Panoul de control web-based – Majoritatea furnizorilor de hosting ofera un panou de control web-based, dar ceea ce veti dori este unul care va va usura sarcina de administrare a blogului. Cel mai probabil ca veti avea nevoie de instrumente de administrare baze de date, si eventual, chiar instrumente de tweaking pentru configurari PHP, sau alte proceduri mai avansate.

2) CMS – Cele mai multe sisteme de management al continutului (CMS) de blog, cum ar fi WordPress, au anumite cerinte pentru limbajele lor de scripting server-side. In PHP, de exemplu, sistemul dvs. de blogging poate necesita o anumita cantitate de memorie pentru upload, pe care nu toti furnizorii de hosting va permit sa o modificati. Gasiti, pe cat posibil, un furnizor care va ofera in pachetul de servicii standard sprijinul de care aveti nevoie. In caz contrar, asigurati-va ca sunt macar dispusi sa va ofere o oarecare libertatea in schimbarea setarilor.

3) Scripturi – Cei mai multi furnizori de hosting au propriul tip de instalare a scripturilor. Cel mai bine este sa gasiti un furnizor de hosting care va instaleaza cele mai recente versiuni ale scripturilor de care aveti nevoie.

4) Analytics – Studierea traficului in timp real si colectarea informatiilor despre vizitatorii blogului dvs. a devenit o parte importanta a experientei de blogging, mai ales daca intentionati sa obtineti venituri de pe urma acestuia. Unii furnizori de hosting va ofera in mod implicit instrumente de statistica si analiza web, in timp ce altii va pot oferi instrumente de integrare cu software-ul de analiza web cloud-based al unei terte parti.Ce trebuie sa retineti este ca nu toti furnizorii de hosting sunt la fel. Cheia succesului blogului dvs. se afla in gasirea aceluia care va poate oferi caracteristicile si serviciile de care aveti intr-adevar nevoie, si nu doar o multime de servicii pe care probabil ca nici nu le veti folosi vreodata.