Megahost: 5 servicii gratuite de facturare si de plata

Daca sunteti implicat in industria de web hosting si nu numai, exista sanse mari sa aveti nevoie de un serviciu de facturare. Va oferim cateva sugestii de aplicatii gratuite si open source de facturare, care sunt usor de utilizat si pot rula pe site-ul dvs.

1) Simple Invoices – Este o aplicatie web cross-platform ce va permite sa tineti evidenta finantelor dvs., administrare clienti, exportarea facturilor in format PDF, sa folositi gateway-uri de plata cum ar fi PayPal, si gestionarea stocurilor.

2) Siwapp – Acest sistem de facturare usor de utilizat include suport pentru facturi generate automat, exportarea facturilor in format PDF si posibilitaea de a opera cu mai multe monede nationale.

3) Ofuz – Ofuz vine ca un serviciu de cloud, dar este diponibil de asemenea si ca aplicatie open source, pe care o puteti instala pe propriul server dedicat . Caracteristicile sale includ evidenta facturilor, organizarea sarcinilor, colaborare, e-mail si formulare web, suport de plata online si altele.

4) MyClientBase – Aceasta aplicatie va permite sa colectati platile online, sa tineti evidenta facturilor, sa creati si sa editati sabloane, sa configurati taxe, si vine cu suport multilingvistic.

5) Amberdms – Mai mult decat un simplu serviciu de facturare, Amberdms este o aplicatie completa de contabilitate, facturare si administrare servicii. Puteti sa exportati facturi in format CSV si PDF, sa facturati in mod regulat orice serviciu si sa adaugati add-on-uri suplimente folosind SOAP API.Toate aceste aplicatii sunt disponibile gratuit si deoarece codul lor sursa este deschis, le puteti modifica pentru a se potrivi nevoilor dvs.