Megahost: Cum sa alegeti cele mai bune servicii de hosting

Chiar daca sunteti un nou-venit in lumea hostingului, sau pur si simplu v-a venit o idee geniala despre cum sa faceti mai multi bani, stiti cu adevarat ce cautati la un furnizor de servicii de hosting web? Aveti idee de ceea ce are nevoie site-ul dvs. pentru a rezista in lumea virtuala? Daca nu, atunci cititi mai departe pentru a afla cateva informatii utile.

Optati pentru un cont de hosting sharedIn cazul in care nu aveti un site foarte vizitat si care furnizeaza zilnic o multime de continut pe Internet, va vom sugera sa optati pentru un cont traditional de hosting shared.

Sansele de a avea nevoie de un VPS sau un server dedicat sunt destul de mici, mai ales daca site-ul dvs. se afla la inceput de drum. Deci, un cont de hosting shared este un bun punct de plecare, si exista intotdeauna posibilitatea de a face upgrade mai tarziu.

Asistenta tehnica de calitateDaca aveti un cont de shared hosting cu care va administrati prezenta web, trebuie sa va asteptati la situatii neprevazute. Acestea nu ar trebui sa fie o problema, in cazul in care primiti asistenta tehnica de calitate, si in timp util. Nu este nimic mai neplacut decat sa fiti lasat balta, cu un site nefunctional, si fara sa primiti ajutor pentru a-l readuce din nou online.

Caracteristici. Pentru a avea un site de succes, este important ca furnizorul dvs. sa va puna la dispozitie o suita intreaga de servicii si softuri de calitate. Iata cateva dintre ele: installere one-click, baze de date MySQL, WordPress, Joomla, limbaje moderne de interpretare, cum ar fi Ruby on Rails, cPanel pentru a monitoriza informatiile site-ului dvs., si adrese de e-mail.

Acesta ar fi minimul de caracteristici pe care orice furnizor de hosting ar trebui sa vi le puna la dispozitie.

Satisfacut 100% sau primiti banii inapoi. Aceasta optiune nu este obligatorie, dar este importanta. Optati pentru un furnizor care va garanteaza returnarea banilor, in cazul in care nu sunteti multumit de serviciile sale. Astfel, nu veti avea nimic de pierdut si nu veti mai sta cu grija banilor.