Megahost: Office 365 vs Google Apps

Cei 2 giganti din industria IT, Microsft si Google, concureaza pentru a oferi solutii office complete pentru afacerea dvs., oferind preturi extrem de competitive pentru serviciile lor.

Ambele se adreseaza atat intreprinderilor mici si mijlocii, cat si intreprinderilor mari si ambele au propriile solutii ce ofera posibilitatea de a crea site-uri intranet sau hosting pentru site-ul companiei. Ce va mai ramane de facut este sa alegeti.

Dupa cum sugereaza si titlul articolului, avem de-a face cu o ciocnire a titanilor de pe piata cloud office. Castigatorul dintre cei 2 nu poate fi desemnat decat de dvs., deoarece acest lucru depinde in mare masura de nevoile si posibilitatile financiare ale afacerii.

Si din moment ce nimeni nu stie mai bine decat dvs. care sunt posibilitatile financiare ale afacerii pe care o detineti, tot ceea ce putem face este sa va oferim cateva evaluari generale ale celor 2 produse:- Aplicatii de productivitate (procesare text, calcul tabelar, prezentari, colaborare, versioning, revizuire, editare offline): Office 365.

– E-mail si mesagerie instant (spatiu de depozitare pentru e-mail, organizare cutie postala, chat, video-conferinte, apeluri de voce, retele sociale): Ambele

.- Organizare (calendar, sarcini, programari, solicitari de intalniri): Office 365.- Administrare documente (colaborare, editare offline, sincronizare offline, site-ul companiei, wiki-ul companiei): Office 365.

– Aplicatii suplimentare (third-party): Google Apps.In concluzie, Office 365 ar fi recomandarea noastra pentru utilizare office, dar aceasta este doar o parere subiectiva, iar decizia finala va apartine in totalitate. Tineti cont si de faptul ca aceste 2 suite de software sunt cloud-based si prin urmare trebuie sa va asigurati ca si afacerea dvs. este cloud-ready pentru a le putea implementa.

Sursa foto: pcworld.com