Meghan Markle a comis-o din nou! De ce i s-a interzis lui Kate să poarte toate bijuteriile Prințesei Diana?

Prințesa de Wales a deținut nenumărate bijuterii spectaculoase, cu care a apărut de-a lungul vieții sale, atât la îndatoririle legale, cât și la evenimentele din viața personală. Multe dintre ele n-au mai fost văzute de douăzeci de ani, de când „Prințesa Inimilor” s-a stins din viață. Acestea se regăsesc în vistieria regală și sunt gata să cunoască, din nou, lumina zilei. De ce tocmai acum?

Potrivit monarhiștilor, multe dintre bijuteriile regretatei Prințese Diana vor fi scoase la lumină acum, la douăzeci de ani de la moartea acesteia. Asta deși multe altele au fost purtate deja de Kate, Ducesa de Cambridge, în timpul îndatoririlor oficiale, fiindu-i ”dăruite” de către fiul răposatei, Prințul William. Totuși, chipurile, Kate n-a avut voie să poarte chiar toate bijuteriile soacrei sale.

Și asta pentru că Diana a dorit ca bijuteriile sale să fie purtate de ambele sale nurori, atât de soția Prințului William, cât și de soția fiului ei mai mic, Prințul Harry. Ella Kay, specialist în bijuterii, spune că după căsătoria Prințului Harry cu Meghan Markle, aceasta din urmă va avea șansa să poarte câteva dintre bijuteriile Dianei, pe care Kate nici măcar nu le-a probat. ”Vistieria regală este sigilată. Nu știm cine, ce deține acum, după nunta Prințului Harry. Nu m-ar surprinde, însă, ca multe dintre bijuterii să fie ținute secrete până când ambii prinți sunt căsătoriți.”, spune Ella Kay.

Citește și: CE I-A INTERZIS PRINȚUL HARRY LUI MEGHAN MEGHAN SĂ FACĂ ÎNAINTE DE NUNTĂ

”Nu am fi vrut ca Ducesa de Cambridge să poarte toate bijuteriile Dianei, și să nu mai rămână nimic nou pentru soția prințului Harry.”, mai continuă Ella Kay. Se crede că ambii prinți au plănuit îndeaproape ce bijuterii vor purta, de-a lungul anilor, soțiile lor, din moment ce amândoi au ales ca inelele de logodă să fie din vistieria mamei lor. Amintim că Ducesa de Cambridge poartă inelul de logodnă pe care și Diana l-a purtat, în timp ce inelul de logodnă al Ducesei de Sussex conține pietre prețioase din colecția regretatei prințese. În plus, Kate a purtat nenumărate bijuterii și tiare care i-au aparținut soacrei sale, în timp ce Meghan a apărut la petrecerea de după nuntă cu un inel cu safir, care a fost deținut, anterior, de Diana.

Sursa traducere: okmagazine