Meghan Markle a lansat un atac fără precedent la adresa Reginei! Ofensă gravă pentru Casa Regală din Marea Britanie

Scandalul dintre Meghan Markle şi Casa Regală a Marii Britanii continuă, după ce fosta vedetă de film a spus unor apropiaţi că ea şi soţul său, prinţul Harry, sunt intimidaţi cu privire la restricţiile impuse brandului lor, fiind vorba doar de o răzbunare deoarece vor să fie independenţi. Mai mult, actriţa s-a plâns că ea şi soţul erau trataţi diferit de Regină, faţă de restul familiei.

„Meghan a spus că ea și Harry nu au avut de ales, decât să facă o declarație publică. A precizat că dacă cineva ar trebui să se simtă insultat, ar trebui să fie ea. Meghan se duce direct la Londra, nu la Edinburgh, pentru că asta e treaba lui Harry. Ea a spus că ea și Harry vor continua să fie toleranţi și să se concentreze asupra binelui pe care îl creează și să fie cei mai buni părinți pentru Archie. A spus că va continua să-l susţină pe Harry, pentru că este cel mai integru bărbat pe care îl cunoaşte, dar și loial”, a explicat un prieten, conform DailyMail.
 
În prezent, Harry se află la Edinburgh pentru ultimele sale angajamente, în timp ce Meghan se va întâlni cu el la Londra, ulterior. Mai mult, vedeta din America a atacat-o chiar şi pe Regină, declarând că aceasta se afla „sub presiune când a făcut acele solicitări cu privire la schimbarea numelui”, deoarece prinţul Harry este „favoritul Reginei, iar ceilalţi, pur și simplu nu pot accepta asta”. Meghan s-a mai plâns prietenilor şi cu privire la renunţarea titlului, explicând că nu există  vreo lege care să o oprească  să îl folosească. Aceasta a precizat că nici guvernul, nici Regina nu au deţinut cuvântul „regal” pe plan internațional, însă vor înceta totuși să mai folosească titlul în brandul lor.

De asemenea, Thomas Markle, tatăl lui Meghan, şi-a atacat propria fiica cu privire la afirmaţiile dure făcute de fiica sa şi Harry cu privire la utilizarea brandului Royal. Acesta s-a declarat revoltat de maniera în care fiica sa şi soţul ei au gestionat situaţia cu Casa Regală, cheltuind mii de lire pentru brandul Sussex Royal ca apoi să renunţe la el după refuzul Reginei şi a echipei sale de avocaţi.

Sursa foto: daily mail