Meghan Markle a luat o decizie radicală în privința tatălui său

Pentru a se căsători cu Prințul Harry, Meghan Markle a făcut o serie de sacrificii. Printre ele se numără renunțarea la cariera de la Hollywood. Tatăl ei i-a făcut o mulțime de probleme de când s-a aflat de relația ei cu Harry. Așa că a luat o decizie radicală. Meghan Markle nu mai vorbește cu tatăl ei!

Meghan Markle nu a mai vorbit cu tatăl ei de când acesta a oferit un interviu fără să aibă voie. În el, Thomas Markle a dezvăluit lucruri intime pe care le-a discutat cu Prințul Harry și cu fiica sa, Meghan Markle, informează Dailymail.co.uk.

Citește și: ȘTIM DE CE MEGHAN MARKLE CALCĂ ÎN STRĂCHINI! ȘI TATĂL SĂU ESTE UN „COMISAR”! CE I-A SPUS PRINȚULUI HARRY

Nu trece o zi fără că, în presa internațională, să nu apară câte o știre referitoare la Familia Regală. Aceste informații sunt livrate de Thomas Markle, fără voia lui Meghan sau a Casei Regale. Bărbatul este extrem de supărat că nu a primit o felicitare de Ziua Tatălui.

În plus, acesta a făcut o afirmație referitoare la Regina Elisabeta. Suveranul se va întâlni, în scurt timp, cu Donald Trump. „Dacă Regina e dispusă să se întâlnească cu arogantul și insensibilul nostru președinte, nu are nicio scuză să nu se întâlnească și cu mine. Sunt mai bun decât el”, a spus Thomas Markle.

Dar Meghan Markle s-a supărat pe tatăl ei după interviul acordat la ITV’s Good Morning Britain. Acolo a vorbit lucruri intime despre Harry și fiica să. Cum ar fi politica sau dorința lui Meghan de a deveni mamă. Acum, Ducesa de Sussex e acuzată că a renunțat la tatăl ei complet. Cei doi nu au mai vorbit de 12 zile.

Motivul e simplu: bărbatul nu este discret și Familia Regală are nevoie de discreție. Acum Meghan se teme să îl sune și să îi mai spună planurile sau gândurile ei. Ar ajunge imediat în presă.

Sursă foto: BBC