Meghan Markle a primit decisiva! Scrisoarea șoc pe care fratele său vitreg a trimis-o familiei regale

Meghan Markle a primit decisiva! Scrisoarea șoc pe care fratele său vitreg a trimis-o familiei regale! Acuzații dure la adresa lui Meghan Markle înainte de nunta cu Prințul Harry! Nunta celor doi va avea loc pe 19 mai, la Capela Sf. George, aflată la Castelul Windsor.

Fratele viitoarei mirese este de părere că Prințul Harry ar trebui să se răzgândească. Thomas Markle, în vârstă de 51 de ani, a luat atitudine și chiar i-a trimis o scrisoare acestuia, dar și întregii familii regale. ”Faci cea mai mare greșeală din istoria nunților regale. Nu e prea târziu să te răzgândești”, a declarat fratele vitreg al lui Meghan Markle. Bărbatul spune că fosta actrița este superficială și îngâmfata și că își bate joc de prinț și întreagă familie regală:

Citește și: MEGHAN MARKLE, VIITOAREA SOŢIE A PRINŢULUI HARRY, DESFIINȚATĂ: O FEMEIE NEMILOASĂ ŞI CALCULATĂ

”Meghan Markle nu este în mod clar femeia potrivită pentru tine. Mă mir că nu o vezi pe adevărata Meghan pe care întreagă lume o vede acum”.

Thomas și Meghan nu s-au mai întâlnit din 2011, când au fost la înmormântarea bunicii lor, Dorin, în Los Angeles. ”Ce persoană poate fi cineva care își folosește tatăl până îl aduce la sapă de lemn apoi îl lasă uitat și sărac lipit, inglodat în datorii. Și, când vine timpul să-l răsplătească, nu-l mai cunoaște. Se pare că puțina faimă de la Hollywood i s-a urcat la cap”, a mai scris bărbatul în scrisoarea pe care a trimis-o familiei regale.

Citește și:  LOVITURĂ GREA PENTRU MEGHAN MARKLE! CE AU MAI DESCOPERIT JURNALIȘTII BRITANICI DESPRE LOGODNICA PRINȚULUI HARRY

De asemenea, nici ceilalți frați vitregi ai lui Meghan Markle, Samantha Grant și Tyler Dooley, nu au fost invitați la nuntă regală.

Sursă foto: BBC