Meghan Markle, acuzată de hărțuire. Replica ducesei de Sussex

Meghan Markle se afla, din nou, in centrul unui scandal urias la Palatul Buckingham. Soţia prinţului Harry este ținta unor acuzații de hărțuire din partea unui fost membru al staff-ului de la Palatul familiei regale britanice.

Purtătorul de cuvânt al lui Meghan Markle a declarat ca Ducesa de Sussex s-a aratat “întristată de acest ultim atac asupra persoanei sale, mai ales în calitate de persoană care a fost la rândul său victimă a hărţuirii şi care este profund implicată în sprijinirea celor care au trecut prin suferinţe şi traume”.

The Times a scris, miercuri, că există o plângere pentru hărţuire care o vizează pe Meghan Markle, plângere depusă în octombrie 2018 de Jason Knauf, care la vremea respectiva era secretarul de comunicare al lui Harry şi Meghan.

Palatul Buckingham a transmis, tot miercuri, ca este “foarte îngrijorat” de acuzaţiile de hărţuire la adresa lui Meghan Markle. “Suntem în mod clar foarte îngrijoraţi de acuzaţiile apărute în The Times în urma unor afirmaţii făcute de foşti angajaţi ai ducelui şi ducesei de Sussex. Prin urmare, echipa noastră de resurse umane va analiza circumstanţele dezvăluite în articol”, se arată în comunicatul oficial remis presei de Palatul Buckingham.

Sursa foto: the times