Meghan Markle are probleme mari! De ce a căzut în dizgrație ducesa de Sussex

Meghan Markle, soţia prinţului Harry, a căzut în dizgraţie. Nu mai este simpatizată la fel de mult precum era la început. Meghan Markle (37 de ani) a căzut în dizgraţie fiindcă e arogantă şi nu promovează numai produsele britanice.

Asistenta personală a părăsit-o după numai şase luni. Soţia prinţului Harry (34 de ani) este despotică şi arogantă cu angajaţii de la Palatul Kensington. Ducesa de Sussex rămâne americancă în privinţa gusturilor şi a stilului. În primul ei turneu regal a purtat 25 de ţinute străine şi numai 17 britanice.

Nu s-a abţinut să poarte blugi şi bijuterii tradiţionale maori. Toate mărcile pe care le-a purtat s-au vândut apoi ca pâinea caldă. A avut şi alte momente de rebeliune.

Citește și: GERARD BUTLER A PUBLICAT IMAGINI CU CASA SA DISTRUSĂ DE INCENDIILE DIN CALIFORNIA! FOTO ÎN ARTICOL

A purtat încălţăminte cu talpă lată, pe care Regina Elisabeta a II-a nu le suportă, şi genţi de umăr, în loc de poşetă, încălcând protocolul regal. Meghan Markle a căzut în dizgraţie fiindcă a preferat pantofii fără toc şi chiar a mers cu picioarele goale, ceea ce nu se obişnuieşte în cazul femeilor din familia regală. Însă cel mai mult deranjează atitudinea ei generală.

A şocat faptul că asistenta ei a demisionat după doar 6 luni, deşi un astfel de post e mult râvnit. Se zvoneşte că motivul ar fi că Meghan e despotică şi arogantă cu personalul de la Palatul Kensington. Se spune că ar fi avut şi o dispută cu Regina Elisabeta a II-a, care a sfătuit-o să nu aleagă o anumită diademă la nuntă, iar Meghan ar fi fost obligată să cedeze.

De asemenea, presa a aflat că într-una din zile prinţul Harry a explodat, strigând pe culoarele palatului : ”Ce vrea Meghan, Meghan obţine ”. Meghan Markle a căzut în dizgraţie, fiindcă nu se supune protocolului regal şi se poartă rău cu personalul de la palat.

Sursa traducere: click.ro