Meghan Markle i-a dat ultimatum lui Harry: ”Ai de ales! Ori Coroana, ori…..”

Deși s-au mutat la Los Angeles, tensiunile dintre Meghan Markle și prințul Harry sunt încă la cote înalte. Conform presei americane și a celei din Regatul Unit, Megahn i-ar fi dat un ultimatum lui Harry după ce acesta ar fi încheiat un acord secret cu familia regală pentru o remodelare a Megxit-ului.

Jurnaliștii de la Globe scriu că prințul Harry nu și-a putut găsi încă un echilibru la Los Angeles și îi este dor de casă chiar dacă relațiile dintre el, fratele său și regina Elisabeta a IIa sunt foarte fragile. Mai mult, sursa citată dezvăluie că Meghan Markle este dezamăgită profund de faptul că Harry a negociat în secret cu rudele sale pentru o eventuală revenire a familiei sale în Regatul Unit.

În condițiile în care este bine știut faptul că Meghan a fost cea care a inițiat și s-a luptat pentru această ”despărțire” de Coroană, fosta actriță a răbufnit și i-a dat un ultimatum soțului ei: ”Fie Coroana, fie Los Angeles!”

Prințul Harry, totuși, are încă îndoieli, iar sursa citată scrie că de la început nu a fost niciodată convins complet de această ruptură cu familia sa pentru că este foarte apropiat de ea, în ciuda tuturor problemelor. Dacă Harry ar alege să nu rămână la Los Angeles și să se întoarcă în Regatul Unit, atunci separarea de Meghan ar fi inevitabilă și iremediabilă.

Sursa foto: the daily mail