Meghan Markle insistă ca prințul Harry să-și facă un transplant

National Enquirer susține că Meghan Markle îi recomandă lui Harry să urmeze un transplant de foliculi, o procedură destul de costisitoare dar eficientă, la un centru din Los Angeles.

Transplantul ar costa 90.000 de dolari, scrie publicația amintită. “Harry crede că ar fi o idee bună să-și rezolve problema cu chelirea când va pleca în turneu în Statele Unite”, a declarat pentru tabloidul citat o sursă de la curtea regală britanică, adăugând că intervenția ar putea avea loc la sfârșitul lunii de miere, pentru a evita suspiciunile din jurul părului său și pentru ca firele să aibă toate condițiile optime pentru a crește.

Citește și: LE MAI ȚII MINTE PE FETELE DE LA TATU? CUM ARATĂ DUPĂ 20 DE ANI ȘI CU CE SE OCUPĂ ÎN PREZENT

Subiectul publicat de National Enquirer trebuie tratat cu rezerve, dată fiind lipsa de credibilitate a acestei publicații, subliniază site-ul Chatelain, îndemnându-și, însă, cititorii să fie cu ochii pe cuplul Harry-Meghan în următoarele săptămâni.

Întrucât prințul și-a schimbat în bine stilul de viață, adoptând o dietă sănătoasă și renunțând la alcool și la fumat, n-ar fi totuși complet exclus ca el să-și îmbunătățească aspectul fizic cu un transplant de păr, precizează site-ul.

Sursa foto: BBC