Meghan Markle, scandal la Wimbledon: ”Ar trebui să plece înapoi în America!”

Meghan Markle face ce face și tot intră în gura presei britanice. Ea  a fost din nou aspru criticată după  apariția ei la Wimbledon. Și asta, pentru că ducesa de Sussex și-a pus echipa de securitate să le interzică fanilor să-i facă poze.

Ducesa de Sussex și-a făcut, săptămâna trecută, apariția în tribunele de la Wimbledon, unde a urmărit  meciul bunei ei prietene, Serena Williams. Fanii au fost încântați să o vadă, mai ales că apariția ei a fost total neașteptată. Însă, potrivit publicației britanice Daily Telegraph, aceștia s-au înfuriat după ce bodyguarzii ducesei de Sussex le-au interzis  să-i facă poze, în special,  dacă stăteau pe același rând cu ea. Aceștia au motivat că Meghan se află acolo ca persoană privată și ar trebui să-i fie respectată intimitatea. Însă, fanii sunt tot mai dezamăgiți de Meghan Markle și de prințul Harry pentru că aceștia se folosesc de faptul că sunt membrii ai familiei regale când e vorba de beneficii, dar totuși ei susțin că sunt persoane private și cer intimitate. scrie libertateapentrufemei.ro.

Citește și: CEA MAI BOGATĂ FAMILIE DIN LUME ESTE ÎN DOLIU! A MURIT LA NUMAI 15 ANI

‘Dacă mergi la Wimbledon cu bilete gratuite în loja regală, având cele mai bune locuri și dacă îți iei și cele mai bune două prietene… ești o persoană publică.  Dacă dorești să fii privată, du-te înapoi în America și trăiește în privat’, a declarat și prezentatorul Good Morning Britain, Piers Morgan, a avut ceva de spus pe marginea acestui subiect:

Când coprezentatoarea sa, Susanna Reid, a mărturisit că înțelege nevoia membrilor familiei regale pentru intimitate, Piers a explodat: ‘În loja regală, la Wimbledon. Cu toate camerele de luat vederi deasupra capetelor lor.Nu este un loc privat. Dacă vrei să rămâi o persoană privată, nu te duce în loja regală la Wimbledon. Sincer, mi se pare o glumă. Ar trebui să se hotărască ce-și dorește – intimitate sau celebritate?’.

Meghan și prințul Harry au fost recent criticați și pentru faptul că au decis ca botezul fiului lor să fie unul privat, deși și-au renovat casa pe banii statului și se bucură de aceleași drepturi ca ceilalți membrii ai casei regale, care însă sunt transparenți și respectă protocolul regal.

Sursa foto: BBC