Meghan Markle şi prințul Harry au depus actele de divorţ? Anunțul făcut de canalul „Royal Family & Star”

Răsturnare de situaţie în cazul cuplului regal care a renunțat recent la titlu. Apar noi informații potrivit cărora Meghan Markle și Prințul Harry ar fi la un pas de divorţ. Surse apropiate Familiei Regale spun că cei doi ar fi depus deja actele de divorț.

O nouă informaţie surprinzătoare şochează lumea mondenă după ce s-ar fi aflat că Prinţul Harry şi Meghan Markle ar fi depus deja actele de divorţ.  Conform canalului „Royal Family & Star”, Meghan ar fi fost cea care i-ar fi cerut divorţul Prințului Harry, după ce nu a mai suportat atenţia presei britanice. Mai mult, analiștii specializați pe Casa Regală spun că o astfel de decizie nu ar fi deloc surprinzătoare, mai ales că viața alături de Harry a fost foarte dificlă pentru Ducesa de Sussex.

Meghan, mereu sub atacul presei

Încă de când au apărut informaţii despre relaţia celor doi, Meghan Markle a fost mereu în atenţia presei. Aceasta a fost nevoită să renunţe la cariera sa în actorie şi la rolul din serialul Suits, iar jurnaliştii nu au încetat să o critice pe soţia prinţului, lucru care a dus la numeroase speculaţii şi discuţii la Casa Regală. În acelaşi timp, multe persoane cred că divorţul dintre cei doi este inevitabil, ţinând cont că Meghan a mai divorţat deja odată de primul său soţ, lucru care ar întări supoziţiile surselor apropiate Familiei regale, potrivit click.ro.

Probleme mari în cazul unui divorţ

În cazul unui divorţ lucrurile s-ar complica cumplit, mai ales în cazul micuţului Archie. Există o serie de reguli vechi de sute de ani prin care Meghan şi Harry nu ar deţine custodia propriului lor copil. Astfel, dacă ar avea loc un divorţ, micuţul Archie ar fi nevoit să stea în Marea Britanie, alături de Familia Regală, conform unei legi datând din 1717. Astfel, custodia ar urma să îi aparţină Prinţului Charles.

Sursa foto: BBC